Design uden navn - 2024-05-11T123659.763
Erhvervsparken 1, 9700 Brønderslev

Tirsdag den 28. maj 2024 kl. 10.00 - 13.00

Kursus i Control Basis og momsindberetning i InterCount og undervisning i Ø90 Control

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan du bogfører i Control Basis i InterCount, og om hvordan du indberetter moms i InterCount, er dette kurset for dig. Kurset indeholder derudover en undervisningssession i Control i Ø90, hvor du lærer at gennemgå dit bogholderi på en struktureret måde.

Kurset giver dig indsigt i, hvordan Control Basis bedst anvendes. LandboNord specialister vil være tilstede og klar til at hjælpe dig. Tag din computer med og få det fulde udbytte af dette kursus, så du fremadrettet får mere ud af dit nye InterCount-produkt.

Program

Kurset er for dig, som er ny bruger af InterCount-produktet: Bogføring, og som gerne vil deltage i et kursus med fysisk fremmøde. Du vil få en live demonstration af, hvordan du anvender Control Basis i InterCount, hvorefter du får mulighed for at blive fortrolig med Control Basis på din egen virksomhed. Derefter vil du få indsigt i, hvordan du anvender den nye momsfunktion i InterCount. For dig som normalt bogfører i Ø90 afsluttes denne undervisning med en gennemgang af, hvordan du anvender funktionen Control i Ø90. LandboNords specialister er klar til at hjælpe dig i gang og svare på spørgsmål. Undervisningen foretages af seniorkonsulent Bente Nissen fra SEGES.

 • 10.00 Velkomst ved Lise Hassing
 • 10.15 Live demonstration på storskærm ved seniorkonsulent Bente Nissen fra SEGES. Følgende punkter bliver gennemgået:
  • Gennemgang af posteringsoversigt
  • Validering af bilag og posteringer
  • Korrektion af forkerte eller manglende posteringer
  • Stikprøvekontrol
 • 11.00 Workshop, hvor du får mulighed for at anvende systemet på din egen virksomhed.
 • 11.30 Live demonstration på storskærm i momsindberetning i InterCount
 • 12.00 Live demonstration på storskærm i Control i Ø90

Du kan med fordel medbringe en bærbar pc (tablet er ikke velegnet), så du kan logge ind i din egen InterCount og følge med via dine egne data. Hvis du ikke har en bærbar, har vi mulighed for at stille en lånebærbar til rådighed. 

Praktisk information

Tilmelding

Tilmelding på tlf. 96242424 eller via nedenstående formular.

Adresse

Erhvervsparken 1, 9700 Brønderslev

Pris

Arrangementet er gratis. Vi serverer sandwich og drikkevarer undervejs.

I henhold til persondataforordningen gør vi opmærksom på, at der ved alle LandboNords arrangementer kan tages billeder eller video af situationer, der efterfølgende vil blive lagt på vores hjemmeside eller tilknyttede digitale medier. Læs om dine rettigheder i vores persondatapolitik.

 

Tilmeld dig her 

newsletter-form

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Digital Innovation
Lise Hassing

Lise Hassing

Digitaliseringskonsulent