Formandskabet

LandboNords formandskab

Formandskabet består af formanden og to næstformænd.​ 

Formænd i landbonord - Niels Vestergaard Salling, Lars Mellemkjær og Torben Farum  - Bliv medlem af foreningen LandboNord

Formandskabet i LandboNord

Niels Vestergaard Salling NVS

Formand, Niels Vestergaard Salling

Niels Vestergaard Salling er formand for LandboNord. Han er griseproducent i Jerslev og aktiv i både LandboNord, lokalsamfundet og byrådet.

Niels driver derfor sin bedrift med dygtige medarbejdere, som han har stor tillid til, da han grundet det politiske arbejde ofte er ude af huset.

Niels sidder blandt i Landbrug & Fødevarers primærbestyrelse, hvilket giver god mulighed for indflydelse og for at være opdateret på, hvad der arbejdes med i Landbrug & Fødevarer, og hvad der generelt sker i verden og i dansk politik, som har indflydelse på de rammevilkår der er og kommer for dansk landbrug.

Niels er generelt en aktiv mand, som gerne involverer sig i lokalsamfundet og bidrager med at være besøgslandbrug ligesom han er engageret i den lokale fodboldklub.

 

Lars Mellemkjær

1. næstformand, Lars Mellemkjær

Lars Mellemkjær er 1.næstformand i LandboNord og griseproducent i Skæve.

Lars er formand for LandboNords miljøpolitiske udvalg og for LandboNords kreds 2. Derfor bruger Lars en del tid på at deltage i forskellige politiske arrangementer.

Lars deltager også i Landbrug & Fødevarers landsformandsmøder sammen med Niels.

Lars er desuden politisk aktiv i lokalsamfundet og formand for LandboNords dyrskue i Hjørring, som kræver mange ressourcer især månederne op til dyrskuet.

 

Torben Farum

2. næstformand, Torben Farum

Torben Farum er 2.næstformand i LandboNord. Torben er griseproducent i Sæby.

Torben deltager desuden i flere projekter via det politiske arbejde i LandboNord. Torben er blandt andet medlem af det lokale beskæftigelsesråd i Hjørring og Brønderslev, i projektet ”Bliv landmand i Nord” (som arbejder for at rekruttere unge mennesker til landbruget) samt medlem af LandboNords kreds 2.

Derudover er Torben formand for LandboNords svineudvalg og tager jævnligt imod skoleklasser og praktikanter eller ledige, som har brug for at prøve landbruget af.

Læs mere om LandboNords bestyrelse, kredse og udvalg.

 

Er du medlem af LandboNord?​

Vil du vide mere om medlemsfordelene og andet ved at være medlem hos LandboNord, så kontakt os endelig.

Du kan læse mere om dine medlemsfordele her

 

Seneste nyheder

Over 100 nordjyske landmænd mødte fødevareministeren til debat

Over 100 nordjyske landmænd mødte fødevareministeren til debat

Braklægning, udtagning af lavbundsjorde, politiske udmeldinger om CO2-afgifter og minksagen var på dagsordenen, da fødevareminister Rasmus ...

75.135 gæster var til Åbent Landbrug

75.135 gæster var til Åbent Landbrug

Søndag d. 18 september deltog 75.135 gæster til Åbent Landbrug

Ses vi på mandag?

Ses vi på mandag?

Formand for LandboNord, Niels Vestergaard Salling, ser frem til politisk debat med fødevareminister Rasmus Prehn og formand for Landbrug & ...