Aktuelle ledige stillinger

Find din nye karrierevej hos os

Økonomi

Praktikant inden for revision, regnskab & skat - 2025

Brønderslev, Fjerritslev & Randers   01. jun. 2024

Har du overvejet en karriere indenfor revision, regnskab og rådgivning og kunne du tænke dig at supplere din uddannelse med praktisk erfaring? Så kan du fra januar 2025 få et værdifuldt forspring i din karriere ved at blive praktikant i LandboNords ØkonomiRådgivning, der i dag rummer over 130 medarbejdere.

Læs mere

Økonomi, LN Erhverv

Rådgivende revisor / økonomikonsulent inden for byerhverv

Brønderslev   01. jan. 2024

Vi leder efter en revisor / økonomikonsulent, der forstår kunsten at omdanne tal til fortællinger og som er i stand til at føre sine kunders økonomi og virksomhed med på et spændende eventyr. Bliv en del af LandboNords ØkonomiRådgivning, hvor du ikke blot gennemgår tal, men går på opdagelse i dem og sammen med dine egne kunder skaber vækst, effektivitet og økonomisk magi.

Læs mere

Økonomi

Tag dit næste karriereskridt: bliv revisorassistent i LandboNord

Fjerritslev   01. jan. 2024
Du drejer ind på parkeringspladsen på Brøndumvej 12 i Fjerritslev, hvor du igen får en parkeringsplads helt oppe foran indgangen. Du når næsten ikke ind af skydedørene til kontoret før, du bliver mødt af kollegaer fra alle sider med en godmorgen-hilsen og godt humør. Du sætter gang i dagens spændende opgaver, hvor du nyder, at de kedelige manuelle arbejdsprocesser er blevet digitaliseret og har...
Læs mere

Økonomi

Skab din drømmekarriere: Bliv konsulent inden for revision, regnskab & skat

Brønderslev   01. jan. 2024

Drømmer du om at tage det næste skridt i din karriere og bevæge dig ind i konsulentbranchen eller har du allerede kendskab til rådgiverrollen? I LandboNord er vi klar til at hjælpe dig med at udvikle dine faglige kompetencer og guide dig mod en rolle som en dygtig økonomikonsulent.

Læs mere

Økonomi

Kickstart din karriere som revisortrainee - Start september 2024

Brønderslev, Fjerritslev & Randers   01. apr. 2024

Er du i gang med eller har du afsluttet din financial controller, finansøkonom, finansbachelor, HA eller lignende, så kan du nu udfolde dit talent som revisortrainee og tage dit første skridt i din karriere. Bliv en del af en stor organisation, hvor karrieremulighederne er mange - Vi sikrer de bedste rammer for din udvikling og hjælper dig med at indfri dine drømme.

Læs mere

Agriculture

Vandløbs- og miljøkonsulent

Brønderslev   31. dec. 2023

Er du optaget af den politiske dagsorden for vandløbs området – og vil du være med til at yde rådgivning indenfor vandområdeplaner, miljøudfordringer mv.? Så søger vi lige nu en dedikeret vandløbs- og miljøkonsulent, der skal bidrage til at forme en mere bæredygtig fremtid for dansk landbrug og vandmiljøet.

Læs mere

Økonomi

Praktikant indenfor strategi & virksomhedsøkonomi - mulighed for efterfølgende ansættelse (2024)

Brønderslev   08. jan. 2024

Vil du omsætte teori til virkelige resultater og drømmer du om at påvirke økonomiske strategier, arbejde med budgetter og skabe bæredygtig udvikling via rådgivning? Så kan du fra september 2024 få et værdifuldt forspring i din karriere ved at blive praktikant i LandboNords afdeling for strategi & virksomhedsøkonomi.

Læs mere

Intern organisation

BI Controller

Brønderslev   01. jan. 2024

Har du en god fornemmelse af, hvad der skaber værdi i en forretning? Og brænder du for at omsætte data til værdifulde og konkrete forretningstiltag? Så søger LandboNord nu en analytisk og forretningsorienteret Excel specialist som vores nye BI controller til vores interne økonomiafdeling. 

Læs mere

Økonomi

Digitale assistenter inden for regnskab & skat

Brønderslev & Fjerritslev   01. feb. 2024

Som digital assistent bliver du en del af LandboNords store ØkonomiRådgivning, hvor du deltager i servicering af vores store kundeportefølje sammen med kundens øvrige rådgivere. Din dagligdag vil foregå i tæt samarbejde med dine kollegaer, hvor arbejdsopgaverne deles mellem dig og en revisorassistent, og du bliver en central del af maskinrummet med en bred vifte af vigtige, selvstændige og...

Læs mere

Agriculture

Griserådgiver

Brønderslev   01. feb. 2024

Vil du have en afvekslende hverdag, hvor du yder professionel rådgivning som en del af et team med specialiserede rådgivere? Så kan du nu indfri dine ambitioner som griserådgiver i LandboNord, hvor du får rig mulighed for at udvikle og specialisere dig indenfor grise.

Læs mere
1 2
jobs

Er der ingen ledige stillinger, som matcher din baggrund?