Aktuelle ledige stillinger

Find din nye karrierevej hos os

Politisk direktør

Aalborg   19. aug. 2024

Agri Nord og LandboNord fusionerer – og etablerer derfor et politisk sekretariat, som skal varetage de landbrugspolitiske interesser for hele Nordjylland. Som politisk direktør spiller du en hovedrolle i opbygningen og ledelsen af det nyoprettede politiske sekretariat. Du koordinerer opgaverne med vores forretningsudvalg og din reference er til vores administrerende direktør

Læs mere

Agriculture

Miljøchef med ambitioner for LandboNords MiljøRådgivning

Brønderslev   01. aug. 2024

Er du passioneret omkring natur, miljø og klima? Drømmer du om et job, hvor du kan lede og inspirere et dedikeret team, samtidig med at du spiller en afgørende rolle i udviklingen af afdelingen med fokus på grøn omstilling, ESG og biodiversitet? Så er dette din chance!

Læs mere

Agriculture

Bliv chef for LandboNords PlanteRådgivning

Brønderslev   01. aug. 2024

Er planteavl og ledelse din passion? Har du drømt om at lede og inspirere et engageret team og samtidig være en vigtig drivkraft i LandboNords spændende udvikling? Så er dette din chance! Vi søger en visionær leder, der sammen med vores dygtige specialister, kan tage vores planterådgivning til nye højder ved at have særligt fokus på digital udvikling i planteavlen, optimere digitale processer og...

Læs mere

Økonomi

Økonomikonsulent

Brønderslev, Fjerritslev & Randers   22. aug. 2024

Bliv økonomikonsulent i LandboNord og oplev en anderledes tilgang til tal. Hos os handler det ikke bare om at analysere økonomiske data; du bliver historiefortæller af dine kunders udvikling og er med til at skabe strategier, der hjælper dem med at få succes. Vi træder sammen ind i tallenes verden for at opnå konkrete og målbare resultater, der transformerer virksomhedens fremtid. 

Læs mere

Økonomi

Revisor eller revisorassistent til LandboNord i Randers

Randers   30. jun. 2024
Du ankommer til Niels Brocks Gade og går gennem det rustikke kontor, hvor du bliver mødt af et muntert 'godmorgen' og smilende kollegaer, der sætter tonen for en dag fyldt med spændende udfordringer. Dine opgaver strømlines af digitale processer og en robot som personlig assistent, der frigør tid til det, der virkelig betyder noget: at levere den gode rådgivning og være med til at føre kundernes...
Læs mere

Økonomi

Revisor til LN Erhverv (kunder udenfor landbrugs- og fødevarebranchen)

Brønderslev   15. aug. 2024
Du ankommer til Erhvervsparken og går gennem skydedørene til et muntert 'godmorgen' og smilende kollegaer, der sætter tonen for en dag fyldt med spændende udfordringer. Dine opgaver strømlines af digitale processer og en robot som personlig assistent, der frigør tid til det, der virkelig betyder noget: at levere den gode rådgivning og være med til at føre kundernes ambitioner ud i livet.
Læs mere

Økonomi

Revisor eller revisorassistent

Brønderslev, Fjerritslev & Randers   15. aug. 2024

Når du træder ind af hoveddøren, mødes du af en energisk morgenhilsen og smilende kollegaer, der sætter stemningen for dagen. Dine arbejdsopgaver strømlines gennem brugen af avancerede digitale værktøjer og en hjælpsom robotassistent, der frigiver tid til det, der virkelig betyder noget: at skabe meningsfuld rådgivning og gøre kundernes ambitioner til virkelighed.

Læs mere

Økonomi

Praktikant inden for revision, regnskab & skat - 2025

Brønderslev, Fjerritslev & Randers   01. aug. 2024

Har du overvejet en karriere indenfor revision, regnskab og rådgivning og kunne du tænke dig at supplere din uddannelse med praktisk erfaring? Så kan du fra januar 2025 få et værdifuldt forspring i din karriere ved at blive praktikant i LandboNords ØkonomiRådgivning, der i dag rummer over 130 medarbejdere.

Læs mere

Økonomi

Kickstart din karriere som revisortrainee - Start september 2024

Fjerritslev   29. jul. 2024

Er du i gang med eller har du afsluttet din financial controller, finansøkonom, finansbachelor, HA eller lignende, så kan du nu udfolde dit talent som revisortrainee og tage dit første skridt i din karriere. Bliv en del af en stor organisation, hvor karrieremulighederne er mange - Vi sikrer de bedste rammer for din udvikling og hjælper dig med at indfri dine drømme.

Læs mere

Digital Innovation

Praktikant indenfor digital innovation og programmering

Brønderslev   12. jul. 2024

Har du overvejet en karriere indenfor digitalisering, programmering og IT-projekter? Og kunne du tænke dig at supplere din uddannelse med praktisk erfaring? Så kan du fra august 2024 få et værdifuldt forspring i din karriere ved at blive praktikant i LandboNords afdeling, Digital Innovation, der i dag rummer ni medarbejdere.

Læs mere
1 2
jobs

Er der ingen ledige stillinger, som matcher din baggrund?