Aktuelle ledige stillinger

Find din nye karrierevej hos os

Økonomi

Erfaren økonomiassistent

Brønderslev   28. apr. 2023

Brænder du for bogholderiets mange facetter? Trives du med at have forskellighed i opgaverne, og hvor der står andet end bare bilag på to-do listen? Så er du kommet til det rette sted! Bliv en del af LandboNords interne administration og varetag økonomiopgaver for hele LandboNord og vores tilknyttede firmaer.

Læs mere

Team Digital

Digitaliseringskonsulent med interesse for RPA og flair for forretningsudvikling

Brønderslev   24. apr. 2023

Interesserer du dig for den magi, der opstår når forretningsgange kombineres med IT, digitalisering og automatisering? Og har du lyst til at være en nøgleperson for den digitale udvikling i en stor rådgivningsvirksomhed, hvor du får lov til at trylle processer om til robotter og styre tværfaglige projekter? Så er du kommet til det rette sted!

Læs mere

Økonomi

Kickstart din karriere som revisortrainee - Start september 2023

Brønderslev, Fjerritslev & Randers   03. apr. 2023

Er du i gang med eller har du afsluttet din financial controller, finansøkonom, finansbachelor, HA eller lignende, så kan du nu udfolde dit talent som revisortrainee med en rød tråd mellem teori og praksis. Bliv en del af en stor organisation, hvor karrieremulighederne er mange - Vi sikrer de bedste rammer for din udvikling og hjælper dig med at indfri dine drømme.

Læs mere

Økonomi

Revisorassistent

Brønderslev, Fjerritslev & Randers   31. mar. 2023

Står faglig og personlig udvikling, work-life balance og et godt arbejdsmiljø højt på din karriere-ønskeseddel? Så kan du nu blive en del af LandboNord, hvor digitaliseringen står højtpå dagsordenen, og hvorvi løfter i folk for at give vores kunder den bedste service.

Læs mere

Økonomi

Revisor / Økonomirådgiver til LandboNords kontor i Randers

Randers   01. apr. 2023

Er du den som kan gøre din viden indenfor regnskaber og skat forståelig for andre?  Så er du forhåbentlig vores nye kollega.

Læs mere

Rådgivning

Uopfordret ansøgning

Brønderslev, Fjerritslev & Randers   31. dec. 2030
Er der ingen ledige stillinger, som matcher din baggrund? 
Læs mere

Økonomi

Junior økonomikonsulent

Brønderslev   30. apr. 2023
Har du lyst til at tage dit næste skridt i din karriere og har du bred viden om regnskab og skat? Til ØkonomiRådgivningen søger vi nemlig en juniorkonsulent til rådgivning af vores mange spændende små og mellemstore kunder.
Læs mere

LN Erhverv

Revisor til LN Erhverv

Brønderslev   30. apr. 2023
Brænder du for at servicere vores mange spændende små og mellemstore kunder indenfor andre erhverv? Så er du måske vores nye kollega i et professionelt team, der arbejder tæt sammen om at give kunderne den bedste rådgivning.
Læs mere
jobs

Er der ingen ledige stillinger, som matcher din baggrund?