Aktuelle ledige stillinger

Find din nye karrierevej hos os

Agriculture

PA med flair for digital udvikling

Brønderslev   14. dec. 2022
Brænder du for administrative opgaver, har du flair for digital opgaveløsning og er du vild med planlægning og struktur? Så har du nu muligheden for at blive en del af en spændende virksomhed, hvor vi i Agriculture, som er fællesbetegnelsen for vores fire faglige afdelinger, søger en PA.
Læs mere

Økonomi

Revisorassistent

Brønderslev, Randers, Fjerritslev   15. dec. 2022

Er du vild med tal – og har du en naturlig interesse for regnskaber?Så har du nu muligheden for at blive en del af en spændende virksomhed, hvor vi arbejdertæt sammen om at give vores kunder den bedste service.

Læs mere

Økonomi

Revisor / Økonomirådgiver til LandboNords kontor i Randers

Randers   19. dec. 2022

Er du den som kan gøre din viden indenfor regnskaber og skat forståelig for andre?  Så er du forhåbentlig vores nye kollega.

Læs mere

Økonomi

Praktikant til LandboNords ØkonomiRådgivning

Brønderslev   01. dec. 2022

Er du under uddannelse til Agro Business Economist? Brænder du for at arbejde med budget, strategi og udvikling - og drømmer du om at blive rådgiver og prøve dine færdigheder af i praksis? Så tilbyder vi en spændende praktikplads.  

Læs mere

Rådgivning

Uopfordret ansøgning

Brønderslev, Fjerritslev & Randers   31. dec. 2022
Er der ingen ledige stillinger, som matcher din baggrund? 
Læs mere

Økonomi

Juniorkonsulent med rådgivererfaring

Brønderslev   15. dec. 2022
Kan du levere løsningsorienteret rådgivning og har du bred viden om regnskab og skat? Til ØkonomiRådgivningen søger vi en juniorkonsulent til rådgivning af vores mange spændende små og mellemstore kunder.
Læs mere

LN Erhverv

Revisor til LN Erhverv

Brønderslev   15. dec. 2022
Brænder du for at servicere vores mange spændende små og mellemstore kunder indenfor andre erhverv? Så er du måske vores nye kollega i et professionelt team, der arbejder tæt sammen om at give kunderne den bedste rådgivning.
Læs mere
jobs

Er der ingen ledige stillinger, som matcher din baggrund?