Den DIGITALE VIRKSOMHED

Det er nemt at komme i gang

Med LN Summax gør du kort og godt din bilagsmappe elektronisk. Her samler du alle dine fakturaer og bilag ét sted.

200000018 LN SUMMAX kampagne - Website billede HubSpot

LN Summax

Tilfredshedsgaranti – prøv i 30 dage*

I dag er digitalisering og ny teknologi en faktor, der påvirker alle brancher. Det er blandt andet i måden vi arbejder, kommunikerer, og måden vi driver virksomhed på. Vi har samlet en række af fordelene ved den udvikling i den elektroniske løsning: LN Summax.  

Med LN Summax gør du kort og godt din bilagsmappe elektronisk. Her samler du alle dine fakturaer og bilag ét sted og styrer sikkert dine betalinger, hvilket giver et nemt og hurtigt overblik.

Du kan vælge mellem to forskellige opstartspakker

  • LN Summax Grundpakke, der bl.a. digitaliserer alle dine bilag og sikrer dig et hurtigt betalingsoverblik. 
  • LN Summax Pro, der giver dig mulighed for at betale dine regninger helt automatisk. Derudover kan du vælge en række tillægsprodukter, som gør din hverdag endnu mere effektiv.
    Spar lige nu 1.100 kr. ved at opgradere fra grundpakken til LN Summax Pro  -  Læs mere


Værdien af et digitalt forspring

Har du tænkt jeres digitalisering til ende, og gjort alle jeres processer effektive, smidige og skalerbare? Vores digitale medarbejdere sidder klar til at guide dig gennem den rejse. Oplev fordelene ved at basere jeres forretning på gennemtestede løsninger med fokus på automatisering, rig funktionalitet og høj brugervenlighed.

LN Summax Grundpakke

LN Summax Grundpakke er den basale digitale pakke for landmanden, håndværkeren eller den selvstændige erhvervsdrivende, der ønsker en nem og papirfri tilgang til bilagshåndtering, betaling af fakturaer og et bedre økonomisk overblik. 

LN Summax Grundpakke indeholder

  • e-Bogføring: Information hentes direkte i bogføringssystemet Ø90, og du har løbende adgang til alle dine posteringer, direkte i LN Summax. Du har mulighed for at søge på kontonumre enkeltvis og dermed få et nemt og hurtigt indblik i både indtægter og udgifter
  • e-Arkiv: Din elektroniske bilagsmappe. Her samler du alle dine fakturaer og bilag ét sted. Du får overblik over de fakturaer, du har betalt, og dem du stadig mangler at betale. Søgefunktionen gør, at du nemt kan finde tidligere bilag frem. De bilag, du modtager med posten eller i form af kvitteringer og kasseboner, tager du et billede af med den medfølgende LandboNord Scan app

LN Summax Pro

LN Summax Pro er for dig, der ønsker at løfte din virksomhed til næste niveau og betale dine regninger helt automatisk.

LN Summax Pro indeholder

  • e-Bogføring: Information hentes direkte i bogføringssystemet Ø90, og du har løbende adgang til alle dine posteringer, direkte i LN Summax. Du har mulighed for at søge på kontonumre enkeltvis og dermed få et nemt og hurtigt indblik i både indtægter og udgifter.
  • e-Arkiv: Din elektroniske bilagsmappe. Du samler her alle dine fakturaer og bilag ét sted. Du får overblik over de fakturaer, du har betalt, og dem du stadig mangler at betale. Søgefunktionen gør, at du nemt kan finde tidligere bilag frem. De bilag, du modtager med posten eller i form af kvitteringer og kasseboner, tager du et billede af med den medfølgende LandboNord Scan app.
  • e-Faktura: En langt nemmere måde at betale regninger på. Med e-Faktura sender dine leverandører fakturaen direkte til LN Summax. Her kan du bogføre og betale mange fakturaer med en enkelt klik. Den enkelte e-Faktura bliver automatisk sat til betaling i din Netbank, mens de enkelte varelinjer splittes op og bogføres automatisk i LN Summax.

*LN Summax tilfredshedsgaranti - prøv i 30 dage

Vi er sikre på, at LN Summax bliver en fordel for dig. Ønsker du alligevel ikke at fortsætte på LN Summax efter den første måned, koster det dig ikke noget.

Læs mere om LN Summax tillægsprodukter

 

Intro til LN Summax

 

Overfør bilag via LandboNord Scan

Jeg vil gerne kontaktes af LandboNord

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Bliv digital i dag - kontakt os

Peter G. Heidemann

Peter G. Heidemann

Digitaliseringskonsulent
Søgningen gav intet resultat

Seneste nyt