Den DIGITALE VIRKSOMHED

Få mest ud af LN Summax

Her kan du læse om tillægsprodukter og hente vejledninger til vores forskellige produkter og services.

2.4.4.2 Den digitale virksomhed - Summax - Tillægsprodukter og vejledninger

Tillægsprodukter til LN Summax

LN Digital tilbyder dig en række digitale produkter der gør din hverdag nemmere. LN Summax er værktøjet, der bl.a. digitaliserer dine bilag, gør arbejdet med betaling af regninger mere enkelt og giver dig overblikket over din økonomi.

Læs mere om vores produkter; Godkend bilag og NemFaktura Plus. Vi står desuden klar med rådgivning og vejledning, så vi kan sammensætte den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.

 

Tillægsprodukt 1 - Godkend bilag

Få jeres fakturaer godkendt på en nem og intuitiv måde. Godkend bilag er et nyt uundværligt værktøj i LN Summax, når du eller din bogholder skal have en hurtig tilbagemelding fra den ansvarlige medarbejder.

Er der tvivl om et bilag, eller kræver fakturaen godkendelse, så sender bogholder en besked via LN Summax til den ansvarlige leder eller medarbejder på mobilen med mulighederne: Godkend eller Afvis.

Det virker lige så simpelt, som det er beskrevet. Som modtager af anmodninger behøver du altså ikke at skulle åbne LN Summax for at godkende eller afvise.

Godkend bilag med LandboNord - vi har som den første rådgivningsvirksomhed valgt at satse på teknologien bag Godkend bilag, og tilbagemeldingerne har været rigtig positive: Det sparer tid, reducerer fejl, og der bliver taget mere ansvar fra medarbejderne for de enkelte fakturaer.

Kom i gang i dag - til dig, der allerede har LN Summax, vil du få en ny feature i programmet. En knap med teksten ”Send til godkendelse”.

For kun 4 kr. for hver faktura, der sendes til godkendelse, kan du optimere jeres administration.

 

Tillægsprodukt 2 - NemFaktura Plus

NemFaktura Plus konverterer PDF-fakturaer til e-faktura, så du kan bogføre og betale med ét klik

Hvorfor er det smart?

Fakturaer sendt i PDF-format skal i dag betales manuelt. Dette problem løser NemFaktura Plus. Alle fakturaer som modtages i PDF-format bliver konverteret til e-faktura, som LN Summax kan bogføre og betale med et enkelt klik. Alle e-fakturaer bliver sat til betaling i din netbank og den enkelte e-faktura bogføres automatisk og splittes ud på hver enkelt varelinje.

Alle regninger fra dine leverandører, der sendes som e-faktura i dag, vil fortsat blive sendt til LN Summax. Dér hvor NemFaktura Plus bliver en vigtig tilføjelse i din hverdag er, når dine leverandører ikke sender regninger som e-faktura.

NemFaktura modulet konverterer disse regninger til e-faktura, så du har mulighed for at samle dine regninger ét sted og bogføre og betale dem med ét klik.

Periodisering af betalinger

Med periodisering opnår du en langt bedre udgiftsstyring og større rigtighed i bogholderiet. Dette sikrer dig et mere præcist overblik ved månedsskiftet da bogføringen registreres på fakturadato og ikke betalinsdato.

Fordele ved NemFaktura Plus

  • Du er uafhængig af dine leverandører, da alle typer fakturaer konverteres til e-fakturaer, når du videresender til LN Summax
  • Du betaler og bogfører direkte i LN Summax med ét klik, så du undgår endnu en arbejdsgang med indtastninger og betalinger i din netbank
  • Du får kontering og detaljeret bogføring på varelinjeniveau, da alle fakturaer opsplittes og hver enkel varelinje konteres særskilt
  • Du er altid på forkant med dit regnskab, da bogføring sker på faktureringstidspunktet

 

LN Summax - Godkend bilag i app

 

LN Summax - Betaling af e-faktura

GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Bliv digital i dag - kontakt os

Peter G. Heidemann

Peter G. Heidemann

Digitaliseringskonsulent
Søgningen gav intet resultat

Mere LN Summax