Forretningsudvikling

Få brikkerne til at falde på plads i samarbejde med dit GårdRåd

Som landmand står du ofte alene med de svære beslutninger. Med et GårdRåd hos LandboNord får du mulighed for i en bestyrelse at sparre hos andre ligesindede virksomhedsejere om beslutningsprocesser og dine målsætninger.

Gårdråd med LandboNord - få gode råd til din bedrift og gård - Strategi,

Del dine drømme, tanker og udfordringer

Et GårdRåd (advisory board) hos LandboNord er tilpasset efter din virksomhed, dine personlige og behov. I fællesskab laver vi nye målsætninger, sparre hos hinanden i beslutningsprocesser og følger op på ønskede resultater i en skræddersyet bestyrelse.

Du står som landmand og virksomhedsejer ikke alene med de afgørende beslutninger og nye målsætninger og sammen med andre ligesindede virksomhedsejere kan drøfte dine drømme, tanker og udfordringer. 

GårdRådet giver dig følgende:

  • Inspiration til tanker og handling
  • Hjælp til at sætte konkrete mål og holde fokus
  • Prioritering af indsatser
  • Professionel sparring på strategiske beslutninger
  • Inspiration og drøftelse om mulig strategiplan
  • Fortroligt forum hvor alle emner kan diskuteres
  • Dagsorden og mødereferater
  • Du får struktur på møderne og opfølgning med et årshjul
 

Få ét skræddersyet GårdRåd efter dine behov

Et GårdRåd består af et hold af medlemmer, hvor vi mødes ca. 3 –4 gange årligt. Vi tilpasser sammen GårdRådet efter din virksomhed og dine personlige og behov. I fællesskab laver vi nye målsætninger, sparre hos hinanden i beslutningsprocesser og følger op på ønskede resultater.

I GårdRådet sættes der nye mål og aftaler, hvor vi løbende følger op på dem. GårdRådet giver dig god indsigt i din virksomheds udvikling samt gode muligheder for at forbedre dit netværk og relationer til samarbejdspartnere.

GårdRådet samles regelmæssigt for at evaluere beslutninger og mål, der er blevet aftalt. Diskussion og prioritering af nye tanker, ideer, mål og ønsker finder sted, og der indgås nye aftaler og sættes nye mål.

Erfaring viser, at kombinationen af et bredt udvalg af fagfolk, konkrete mål og løbende evaluering af mål og præstationer giver den nødvendige ballast til at træffe de rigtige beslutninger og øge fokus på det væsentlige for din bedrift. Traditionelt set besøges rådgiverne en ad gangen, hvilket kan resultere i råd, der trækker i forskellige retninger og ikke nødvendigvis tjener din bedrift bedst som helhed. Med en gårdbestyrelse erstattes enkeltstående besøg af fælles besøg. Dine rådgivere kan stadig komme individuelt efter behov, da visse opgaver kræver handling og opfølgning inden det næste møde i gårdbestyrelsen.

GårdRådet giver dig et fast forum til at diskutere dine beslutninger. Dette giver værdifuld sparring på dine ideer og tanker, så du kan træffe bedre beslutninger. Når ideerne er blevet drøftet i gårdbestyrelsen, vil du være sikker på, hvorfor du vælger som du gør. Samtidig giver en gårdbestyrelse dig sikkerhed for, at de tiltag, du implementerer, vil føre til de ønskede resultater.

Illustration nedenfor viser et typisk samarbejdsflow for LandboNords GårdRåd: 

GårdRådet kan tilpasses alle, hvor deltagere i et gårdråd kan være erhvervsdrivende, landmanden, landmandskollegaer, ægtefællen, økonomikonsulenter, kreditgivere, fagkonsulenter, dyrlæger m.fl.. 

Kontakt os i dag - og hør mere!

Med afsæt i vores ekspertise ønsker vi, at du som kunde, får det bedst mulige udgangspunkt for at videreudvikle din virksomhed i samarbejde med andre ligestillede virksomhedsejere i dit GårdRåd. Kontakt vores afdelingsleder Allan Madsen og hør mere om dine muligheder!

GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

forretningsudvikling
Allan Madsen

Allan Madsen

Afdelingsleder, Strategi | Virksomhedsøkonomi
newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Seneste nyt

Vi kan i farestalden reducere antallet af grise med navlebrok

Vi kan i farestalden reducere antallet af grise med navlebrok

Selv under de bedste forudsætninger for avlsegenskaberne for navlebrok, vil det tage mere end 35 år blot at halvere forekomsten af navlebro...

Slut med modregning i folkepensionen

Slut med modregning i folkepensionen

Folketinget har netop vedtaget at ændre reglerne for modregning i folkepensionen. Er du folkepensionist betyder det for dig, at dine indtæg...

Se jagt- og naturpotentialet på din ejendom

Se jagt- og naturpotentialet på din ejendom

Interessen for natur og biodiversitet er stigende. Måske du sidder med planer om at etablere mere biodiversitet eller bedre jagt på din eje...