Den digitale virksomhed

Flyt fra NemID til MitID og MitID Erhverv

Skiftet fra NemID til MitID er i fuld gang, da alle med NemID i løbet af 2021 og 2022 skal have MitID. 

MitID kan bruges til alt, som du tidligere har brugt NemID til - fx netbank eller borger.dk. 

200001387 MitID Erhverv november 2022 - Website Hubspot artikelbillede
MitID skaber travlhed


I øjeblikket er der et massivt pres på kommunernes borgerservice i forbindelse med overgangen til MitID. Flere landmænd har valgt at kontakte LandboNords IT Rådgivning, så overgangen bliver så nem som mulig.

Skiftet fra NemID til MitID er i fuld gang. Alle med NemID skal i løbet af 2022 have MitID. MitID kan bruges til alt, som du tidligere har brugt NemID til - fx netbank eller borger.dk. I LandboNord er IT-konsulent Finn W. Wammen blevet kontaktet af flere landmænd, som ønsker personlig assistance.

"Flere pengeinstitutter har meldt ud, at det er ved at være sidste chance for at skifte til MitID, og det kan sætte selv den bedste under pres, hvis man ikke lige har styr på de tekniske detaljer i forbindelse med skiftet. Bliver man pludselig afskåret fra at kunne betale sine leverandører, kan der hurtigt opstå problemer'

Finn Winther Wammen

it-rådgivningen

MitID Erhverv 

Nu ruller anden bølge med MitID - nemlig MitID Erhverv. Det udrulles til 340.000 danske organisationer i disse dage og kommer blandt andet til at afløse medarbejdersignatur for virksomheder. Alt sammen sker i én og samme løsning, MitID Erhverv.

MitID Erhverv er den offentlige digitale erhvervsløsning til alle virksomheder, foreninger og offentlige myndigheder i Danmark. Det er muligt at logge ind og underskrive digitalt med sit private MitID på vegne af sin organisation eller virksomhed. Man behøver dermed kun ét MitID dvs., når man både logger på privat på fx borger.dk eller netbank. Desuden når man logger på som erhvervsbruger og f.eks. skal tjekke organisationens digitale postkasse eller indberette f.eks. barsel og sygdom.
 
Hvis der er spørgsmål til MitID Erhverv, så kontakt LandboNords IT rådgivning.
 
 

En nem overgang til MitID

I øjeblikket melder kommunernes borgerservice om ekstraordinær travlhed, så nogle steder kan man risikere en ekstraordinær lang ventetid, hvis man tager forbi borgerservice. Flere landmænd har i stedet valgt at investere i et besøg af Finn W. Wammen, så overgangen bliver som nem som mulig. I forbindelse med besøget bliver der typisk også mulighed for en dialog om sit nuværende IT-setup.

'Der sker rigtig meget på det digitale område i øjeblikket. Både når det gælder muligheder i form af bedre udnyttelse af data, men selvfølgelig også trusler udefra i form af hackerangreb. Der er forskellige behov, og vi er sat i verden for at hjælpe med en uafhængig rådgivning, der finder den løsning, der passer bedst til den enkelte kunde'

Finn Winther Wammen

it-rådgivningen

Din personlige IT-afdeling

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning for dig. Det kan være, at du har udfordringer med at gøre det selv eller er i tvivl om dit IT udstyr/mobil kan bruges. 

Din personlige IT-afdeling
Finn Winther Wammen

Finn Winther Wammen

IT-konsulent
GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Seneste artikler