natur & biodiversitet

NaturTjek

Ønsker du at få et overblik over, hvordan naturen på din ejendom kan udvikle sig og hvor fokus skal være?

2.8.8 Mark & natur - Natur

NaturTjek - effekt for naturen og biodiversiteten på din bedrift

Ønsker du at få et overblik over, hvordan naturen på din ejendom kan udvikle sig og hvor fokus skal være? Så skal du overveje at få lavet et naturtjek af os.

Naturtjekket guider dig til at lave den indsats, der giver allerstørst effekt for naturen og biodiversiteten på din bedrift. Fokus er at finde de løsninger, som passer bedst til dig, så natur, økonomi og driftspraksis går op i en højere enhed. Ofte er der god økonomi i at fremme naturen på din ejendom.

Ved et naturtjek gennemgår vi den nuværende praksis omkring dyrehold, indsatser m.m. og giver på den baggrund konkrete anvisninger og løsninger på, hvordan det bedst mulige samspil kan opnås mellem naturindhold, driftspraksis, regler/tilskud og økonomi.

Hvad indeholder et naturtjek?

  • Et besøg af vores naturtjekkonsulent, som ud fra tilgængelige naturdata og en markvandring sammen med dig, vil komme med idéer til udviklingen og prioriteringen af din natur
  • En individuel naturtjekplan med oversigtskort, billeder og beskrivelser af naturværdierne hos dig og forslag til, hvordan naturen kan forbedres på din ejendom
  • 5-10 fokuspunkter om naturen på netop din ejendom
Kontakt din naturkonsulent
Anders Vindberg Boel

Anders Vindberg Boel

Natur- og miljøkonsulent
GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

naturrådgivning
Anders Vindberg Boel

Anders Vindberg Boel

Natur- og miljøkonsulent
newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Seneste artikler