LønService

Intect app til tidsregistrering

Den 1. juli 2024 træder den nye lov om tidsregistrering i kraft for alle virksomheder

Den 1. juli 2024 træder den nye lov om tidsregistrering i kraft for alle virksomheder, og som arbejdsgiver skal du sikre, at dine medarbejdere registrerer deres arbejdstid. 

LandboNord LønService tilbyder Intect tidsregistrering – et nemt og tilgængeligt system, som dine medarbejdere kan tilgå via en app for at registrere deres arbejdstid. Dette sikrer, at du overholder den nye tidsregistreringslov.

Fordele ved Intect tidsregistrerings app

  • For medarbejdere
    • Nem registrering af arbejdstid og fravær
    • Adgang til egne løndata
  • For arbejdsgiver
    • Vurdering og godkendelse af timer hvorefter data overføres til LønService

Simpelt tidsregistreringssystem – der opfylder lovens krav

Med Intect tidsregistrerings app bliver det let og effektivt at holde styr på arbejdstimerne. App’en hjælper dig samtidig med at dokumentere for, at du som arbejdsgiver overholder de nye krav om tidsregistrering. 

Dine medarbejdere vil modtage en velkomstmail fra Intect med et link til oprettelse i systemet. Her får de adgang til egne data og lønsedler via appen. Appen gør det ikke kun lettere for dig som arbejdsgiver, men vil også lette tidsregistreringen for dine medarbejdere, som får et klart overblik over arbejdstimer og lønsedler. Appen er gratis tilgængelig i både Apple Store og Google Play.

Hvis du vil vide mere om Intect tidsregistrerings app eller hvordan den nye tidsregistreringslov kommer til at påvirke dig og din virksomhed, så kontakt LandboNords LønService.

Opdateret juni 2024

LØNSERVICE
Ditte Nielsen

Ditte Nielsen

Lønadministrator

dnn@landbonord.dk