DEN DIGITALE VIRKSOMHED

InterCount er nu mere populært end Summax!

Økonomi og regnskab skal ikke være en tidsrøver. Få tid til det der er vigtigst for dig. Hør, hvordan landmand Jonas Ellitsgaard Jensen har halveret sin tid foran computeren - og nu i stedet, bruger den sparede tid ude ved traktoren.

10_Runde_Hjoerner

InterCount er et økonomisystem udviklet af DLBR, der udnytter de nyeste tendenser inden for digitalisering af bogføring. Ved hjælp af Danmarks mest avancerede og effektive kunstig intelligens automatiseres en række manuelle processer ved bogholderiet. For nogle betyder dette mindre tid på kontoret og for andre optimeret rapportering og et bedre grundlag for at træffe de rigtige beslutninger. InterCounts helt store fordel er, at systemet giver en ny mulighed for at følge virksomhedens økonomi tæt.

Efter en hård start i januar 2023 endte vi i LandboNord med flere InterCount-kunder sammenlignet med antal kunder i Summax. Tendensen er fortsat i 2024, hvor flere og flere vælger InterCount som økonomistyringssystem i deres virksomhed. I det forgangne år har vi løbende talt med en lang række kunder om deres oplevelser med skiftet fra Summax til InterCount. En af dem er Jonas Ellitsgaard Jensen, der siden januar 2023 har været bruger af InterCount.

"Med det her system synes jeg, at det er skønt at komme på kontoret, fordi det er effektivt, og jeg får noget fra hånden.”

Jonas Ellitsgaard JensenJonas Ellitsgaard Jensen
LANDMAND

Overgang fra Summax til InterCount

Jonas fortæller: "Jeg begyndte at bruge Summax i 2020 i forbindelse med, at jeg blev selvstændig. Den eneste rigtige løsning for mig var den digitale vej for dels at gøre op med mængden af papirer og mapper, og dels fordi jeg godt kan lide at have opfølgningen tæt på. Jeg deltager selv en del i det, fordi jeg synes, at det er spændende. Jeg modtog en mail vedr. et InterCount-kursus og tilmeldte mig. De første 14 dage var lidt svære, men i dag vil jeg ikke tilbage til Summax. Generelt tror jeg, at InterCount, for de fleste, er nemt at gå til."

Fordele ved InterCount

"Med InterCount kører det bare! Jeg kan godt lide opsætningen, der er en anden end i Summax. Jeg synes, at det er godt og trygt at være i InterCount. Det vigtigste er jo, at jeg får betalt mine regninger, og mine bilag er derinde" siger Jonas.

InterCount giver et bedre flow

Jonas fortsætter: "Flowet gør, at jeg har lyst til at gå derind, fordi jeg ved, at det er hurtigt overstået. Det er lige ved, at jeg kan sætte en lasagne i ovnen – og når den er færdig, så er jeg også færdig på kontoret. Det er det, der gør, at jeg får gjort noget ved det – da det ellers er svært at få passet ind i en travl hverdag. Det skal jo være sjovt! Med det her system synes jeg, at det er skønt at komme på kontoret, fordi det er effektivt, og jeg får noget fra hånden."

Automatikken ved e-faktura

"Det hele bliver placeret rigtigt, fordi jeg får dem kontoret der, hvor de hører til. Når vi sidder med regnskabet, kan jeg se omkostningerne helt ned på hver enkelt maskine. Det gør, at mit regnskab fortæller mere – og jeg vedligeholder ikke på noget, der måske skulle skiftes ud. Vi bruger systemet aktivt til at få overblik over, om vi skal investere eller ej." understreger Jonas. 

8

Betaling i InterCount

"Det er noget af det, som er skønt ved InterCount – nemlig muligheden for at betale via en Bankconnect aftale. Med den kan jeg bogføre og betale ved et par klik, og jeg kan betale en masse regninger på kort tid med MitID. Dét er tidsoptimerende for mig!" Jonas smiler og ser veltilfreds ud.

E-faktura

Han fortsætter: "Når leverandøren sender fakturaen direkte til InterCount som e-faktura, så slipper jeg for den lange proces med at sende bilag fra mail, som skal konverteres. Leverandøren ved også, at når fakturaen er sendt, så har jeg den max efter et par timer."

Med Control Basis-delen er du tættere på bogholderiet

"Det er spændende at være tæt på regnskabet af min bedrift, og når jeg alligevel er på computeren for at betale regninger, kan jeg lige så godt se, om alle bilag er der. Jeg sparer penge ved selv at sende dem ind, så skal min assistent ikke bruge tid på det."

Overblik over bilag

"Den 10. i hver måned, får jeg en e-mail, hvor i der står, at jeg ikke har indleveret alle bilag. Det går der meget tid med. Det ville fungere bedre med en budgetopfølgning, så hurtigt som muligt – og gerne inden den 10. i måneden. Det kan være svært at forholde sig til tal, der er en måned gammel. Det er også, derfor jeg har valgt at være med på InterCount, fordi der på sigt kommer likviditetsstyring" siger Jonas.

Anbefalinger til nye brugere af InterCount

"Det er bare at komme i gang! Det er nemt at sige, fordi jeg selv gjorde det. Nogle har nok behov for at deltage i de kurser, som LandboNord afholder. Det ene kursus har været nok for mig – og resten har jeg lært på egen hånd.

Jeg tror dog, at der er væsentlig forskel på, om du kommer fra mappen med papirer, og går ind i InterCount, eller du kommer fra Summax. Er du i Summax, så er der ikke den store omvæltning, men kommer du fra papirløsningen, så skal du nok lige bruge lidt mere tid på at blive dus med systemet" fortæller Jonas.

Fremtidige ønsker til InterCount

Jonas fremhæver tre ønsker, han har til InterCount:

  • Likviditetsstyring
  • Afregninger: De er blevet flyttet ned i bunden, men det er jo det vigtigste for mig. Jeg skal vide, hvor pengene er kommet ind i løbet af en måned.
  • Tilpasning af forsiden: Så jeg kan prioritere de ting, der er vigtigt for min virksomhed.

Få InterCount hos LandboNord i dag. Send en mail til digital@landbonord.dk, så ringer vi dig op.

Kommentarer fra manden bag InterCount

"Jeg er stolt over, at vi kan tilbyde LandboNord kunder et økonomisystem som InterCount. Dagligt er systemet med til at bringe værdi for vores kunder, men vi vil meget mere. Derfor er vi allerede nu ved at designe netop likviditetsstyring i InterCount, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at være tæt på deres økonomi. Indtil vi er klar med et moderne likviditetsoverblik, kan vores InterCount kunder allerede nu, gennem Dashboard og eOverblik, få indblik i deres økonomi. 

Derudover er vi ved at designe en hel ny forside i InterCount, der gør det muligt at individualisere sin forside. På den måde ser du, som InterCount kunde, kun det som giver værdi for dig.

Vi glæder os utrolig meget til 2024, hvor endnu flere LandboNord-kunder kommer på InterCount." Fortæller Morten Langgaard Director, Business Development.  

Hvordan ser 2024 ud i LandboNord?

Morten Langgaard fortsætter: "Jonas’ oplevelse med overgangen til InterCount vækker genklang blandt flere af vores andre InterCount-kunder. Opstarten i januar var hård, men efter opdateringen i marts har InterCount for alvor slået sig fast, som det system vi skal satse på i fremtiden.

Platformen er det mest avancerede økonomistyringssystem i Europa inden for Landbrug og fødevarer i forhold til automatisering. I 2023 har vi derfor brugt meget tid på at uddanne vores assistenter, så de er klædt på til at understøtte automatiseringen af kundedata. På den måde vil LandboNord-kunder kunne opleve værdien ved InterCount fra første dag.

Derudover har vi afprøvet en helt ny måde at uddanne kunder på. I efteråret udvalgte vi en række Summax-kunder, som har gennemgået et uddannelsesforløb, hvor det tidligere 1:1 opstartsmøde, blev erstattet af gratis holdundervisning. Videre har vi afprøvet et kommunikationsforløb, hvor de udvalgte kunder ugentligt blev informeret om processen hen mod overgangen til InterCount. Formålet med projektet har været at undersøge, om vi med denne tilgang, hvor vi informerer før, under og efter overgangen til InterCount, kan sikre at LandboNords kunder får en succesfuld oplevelse med InterCount fra første færd.

Det nye setup har været succesfuldt, og vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dette setup til alle nye LandboNord InterCount-kunder i 2024." 

Er du på Summax, eller har du et selskab, er 2024 året, hvor du, af lovgivningsmæssige årsager, skal flyttes til InterCount. Så lad os hjælpe dig, vi kan starte overgangen allerede i dag. Alt du skal gøre er at skrive til digital@landbonord.dk, og vi ringer dig op. Vi i LandboNord er klar til at hjælpe dig og din virksomhed over i et fremtidssikret økonomisystem. 

MLG uden baggrundMorten Langgaard
DIRECTOR, BUSINESS DEVELOPMENT

Spar tid med InterCount

GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

Vidste du, at
Design uden navn

InterCount er et moderne og fremtidssikret økonomisystem, der opdateres løbende i takt med nye teknologiske muligheder og regulativer.

Design uden navn
LandboNords assistenter er blandt top 3 i DLBR til at opsætte automatikker.
Design uden navn
LandboNord er i top 3 i DLBR i forhold til udbredelse af InterCount.
Design uden navn
35% af LandboNords kunder allerede er på InterCount.
Design uden navn
LandboNord har 60% flere InterCount-kunder end kunder på Summax. Da Summax er under udfasning, anbefaler vi alle at skifte til InterCount snarest mulig. 
Design uden navn
InterCount er udviklet af Dansk Landbrugsrådgivning.
Design uden navn
Flere end 8.000 kunder på landsplan har valgt InterCount.
newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Har du brug for hjælp? – så kontakt vores team

Morten Langgaard

Morten Langgaard

Director, Business Development
Peter G. Heidemann

Peter G. Heidemann

Digitaliseringskonsulent
Lise Hassing

Lise Hassing

Digitaliseringskonsulent
Peter Madsen

Peter Madsen

Digitaliseringskonsulent
Katrine Lestang Mariegaard

Katrine Lestang Mariegaard

Studentermedhjælper
Søgningen gav intet resultat

Seneste artikler