økonomi

Skatteregnskab og selskabsregnskab

Har du brug for en ny vurdering af dit årsregnskab og skatteregnskab? Få rette rådgivning til dit regnskab og hør mere om dine muligheder for at forbedre din økonomi. 

Få hjælp af LandboNord til dit regnskab, selskabsregnskab, årsrapport og skatteregnskab - Få en vurdering af dit regnskab her

Få nye øjne på dit årsregnskab og skatteregnskab

Ønsker du at vide om dit årsregnskab eller skatteregnskab står skarpt? Har du brug for en professionel vurdering af din skatteindbetaling eller årsrapport? Så er du kommet til det rette sted. Få hjælp til  dit regnskab lige her!

LandboNords professionelle regnskabseksperter tilbyder nemlig dig hjælp til selskabsrådgivning, skatterådgivning og din likviditet. 


Få en vurdering af dit regnskab

Vi giver dig en omfattende og grundig vurdering af dit regnskab, så du får et klart billede af din virksomheds økonomiske sundhed. Vores erfarne regnskabseksperter vil gennemgå dit regnskab og give dig uddybet  feedback på, hvorvidt regnskabet opfylder de lovmæssige krav, og om der er områder, hvor økonomien kan optimeres.


Med en regnskabsvurdering tilbyder vi dig:

  • Bedre forståelse for dit regnskab dvs. et klart billede af din virksomheds økonomiske situation 
  • Optimering af dit regnskab: Identificering af områder, hvor du kan forbedre din virksomheds økonomiske performance
  • Hjælp til skatteoptimering
  • At spotte fejl eller mangler i dit regnskab, før de bliver et større problem
  • Større økonomisk tryghed og sikkerhed 
  • Et overblik over dine pensioner 
  • Evaluere om dit regnskab viser din reelle formue
  • Professionel feedback og rådgivning fra erfarne regnskabseksperter

 

Få hjælp til dit selskabsregnskab 

LandboNord kan hjælpe dig med at optimere dit nuværende årsregnskab, lave et korrekt regnskab og hjælpe dig med at få en bedre forståelse for dit regnskab. 

I LandboNord lægger vi særligt vægt på, at du som kunde udnytter alle regnskabsmuligheder og forstår, hvad dit regnskab reelt indeholder. Vi tror på, at korrekt regnskabsføring og en god kommunikation med sin revisor er vigtige aspekter for forståelsen af sit regnskab og virksomhedens økonomiske succes.Få den optimale skatteindbetaling

Med LandboNords skatterådgivning sørger vi for du undgår unødvendige og store skatteindbetalinger, opnår store besparelser og en øget indtjening. Vi sørger for at overholde skattelovgivningens krav, undersøger alle dine fradragsmuligheder, udnytter alle mulighederne i virksomhedsskatteordningen og udarbejder det mest optimale regnskab for din virksomhed. 

Skatteindbetalingen har en stor betydning for din økonomiske situation, og det er dermed afgørende at at få den rigtige skatterådgivning. Skattereglerne ændrer sig ofte, og det kan være vanskeligt at tackle dem alene. Det er dermed særligt vigtigt at optimere dit regnskab og dine skatteforhold løbende.


Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for at få en vurdering af dit regnskab og din skatteindbetaling. Vores erfarne og professionelle regnskabseksperter står klar til at hjælpe dig med at sikre dig og din virksomhed en sund og stabil økonomi, så tøv ikke med at kontakte vores statsautoriserede revisor Jane Holm for at høre mere om dine økonomiske muligheder. 

Desuden tilbyder LandboNord rådgivning indenfor skatteregnskab, momsregnskab, lønindberetning, skat ved salg af landbrug, generationsskifte og meget andet.

Læs også: Velkommen til det nye økonomistyringsprogram Intercount!

Økonomi
Jane Holm

Jane Holm

Statsautoriseret revisor
GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

Har du brug for hjælp? – så kontakt vores team

Jane Holm

Jane Holm

Statsautoriseret revisor
Andreas Hansen Brandt

Andreas Hansen Brandt

Vicedirektør
Jesper Frisgaard Pedersen

Jesper Frisgaard Pedersen

Chefrådgiver
Jens Chr. Obel

Jens Chr. Obel

Chefrådgiver, Skat
Kenneth Rieks Jakobsen

Kenneth Rieks Jakobsen

Afdelingsleder, Økonomikonsulent
Majbritt Nitzsch Kristensen

Majbritt Nitzsch Kristensen

Afdelingsleder, Reg. revisor
Claus Bjørnlund

Claus Bjørnlund

Statsautoriseret Revisor
Søgningen gav intet resultat
newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Har du brug for hjælp? – så kontakt vores team

Søgningen gav intet resultat

Seneste artikler