forretningsudvikling

En god plan for mit generationsskifte

Frem mod år 2030 vil op mod 4.000 danske landbrugsvirksomheder stå over for et ejer- eller generationsskifte. Måske du er en af dem, som står over for at skulle overdrage dit livsværk til næste generation. Den bedste måde at gøre det på er at komme i gang - allerede i dag.

Ejer- og generationsskifte -  Hubspot Artikel topbillede 1146x644px

Tid til generationsskiftet

Er du klar til at overdrage dit livsværk til næste generation, eller skal det ske senere? Hvad betyder de højere renter for dine planer? Hos LandboNord kan du få ekspertrådgivning om dit kommende generationsskifte og få svar på dine spørgsmål. LandboNord har gennem årene rådgivet talrige virksomhedsejere om ejer- og generationsskifte. Vi er også parat til at hjælpe dig.

Investér i dit generationsskifte

Et succesfuldt generationsskifte kræver, at du investerer tid og penge, så du undgår ubehagelige overraskelser. I visse tilfælde kræver generationsskiftet eksempelvis, at der skal være tid til at kompetenceudvikle den person, som skal overtage virksomheden.

Start planlægningen i god tid. Det er vores bedste råd til dig, som overvejer et ejer- eller generationsskifte. 


Planlæg i god tid

Det er vigtigt at tale med sine nærmeste inden et generationsskifte - også selvom det ligger mange år ud i fremtiden. På den måde kan du løbende forventningsafstemme med de personer, som skal være en del af virksomheden fremadrettet.

I et kommende generationsskifte er det vigtigt at have styr på rollefordelingen – og ikke mindst give plads til næste ejer.


Kom godt i gang med dit generationsskifte

LandboNord tilbyder gratis etableringsrådgivning til den unge generation og solid viden indenfor skat, selskabskonstruktion, lovgivning og sociale pakker.

Vi kan hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål omkring dit kommende ejer- og generationsskifte og skabe et overblik over din virksomheds ressourcer, så du er sikker på at træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter.

Kontakt LandboNords eksperter og få en uforpligtende snak om dine tanker om fremtiden.

Bliv kontaktet af en rådgiver

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Har du brug for hjælp? – så kontakt vores team

Jens Chr. Obel

Jens Chr. Obel

Chefrådgiver, Skat
Jesper Frisgaard Pedersen

Jesper Frisgaard Pedersen

Chefrådgiver
Claus Bjørnlund

Claus Bjørnlund

Statsautoriseret Revisor
Andreas Hansen Brandt

Andreas Hansen Brandt

Vicedirektør
Niels Reinhard Jensen

Niels Reinhard Jensen

Strategi- og virksomhedskonsulent
Jes Mågård Pedersen

Jes Mågård Pedersen

Strategi- og virksomhedskonsulent, Cand. Agro
Keld  V. Nielsen

Keld V. Nielsen

Chefrådgiver, Strategi|Virksomhedsøkonomi
Søgningen gav intet resultat

Seneste artikler 

Status på ejendomsvurderingerne

Status på ejendomsvurderingerne

Hermed en kort opdatering på hvor langt Vurderingsstyrelsen er nået, og hvad du kan eller skal gøre, eller om du blot skal afvente. Håber d...

Naturen på din ejendom giver dig et hav muligheder

Naturen på din ejendom giver dig et hav muligheder

Har du nogensinde stoppet op for at overveje, hvilken skjult skat af biodiversitet din ejendom rummer? I en verden, hvor naturens værdi ane...

Møde i rehabiliteringsteamet

Møde i rehabiliteringsteamet

Er du, en medarbejder eller pårørende blevet indkaldt til møde i rehabiliteringsteamet i kommunen, og vil du vide mere om teamet og dets op...