MINK

Erstatninger til minkerhvervet

2.7.4 mink

Arbejdet med at sikre minkavlerne deres erstatning, er langt om længe i gang. Er du en af de berørte avlere, skal du have dine krav dokumenteret. I LandboNord har vi ekspertisen på alle dele af området, så du får et gennemarbejdet grundlag at få dit livsværk vurderet på.

Flere af vores mink-kunder har fået den glædelige nyhed, at de er blevet udvalgt til at være blandt dem, der bliver nogle af de første til at få vurderet deres erstatningskrav, efter de blev nødt til at aflive deres mink og lukke deres livsværk. Takket været et ihærdigt forarbejde, er det lykkedes os at indstille et rekordantal farme, hvoraf flere nu er blevet udvalgt. Det betyder, at vi nu er den rådgivningsvirksomhed i Danmark, som i øjeblikket hjælper flest minkfarmere med deres erstatningsmateriale.

I forbindelse med nedlukningen af minkerhvervet i 2020 sammensatte vi et hold af tværfaglige specialister, som siden har stået klar til at hjælpe den enkelte minkavler og dennes familie. Rådgivningen spænder vidt, så den omfatter virksomhedsrådgivning, social-, jura-, miljø- økonomi- og skatterådgivning. Et flertal af vores kunder har nu fået styr på fremtiden, det er bare erstatningsspørgsmålet, de mangler at få svar på.

Hold en varm linje til din erstatningsrådgiver

Det er et omfattende arbejde at få dokumenteret sit livsværk korrekt, og mange rådgivningsvirksomheder, som ikke tidligere har haft berøring med minkerhvervet, er blevet overraskede. Nogle avlere har sågar følt, at de er blevet glemt af deres erstatningsrådgiver, fordi der er gået så lang tid. Vi har arbejdet med minkerhvervet i mange år i både opgangs- og nedgangstider, og vi sætter en ære i, at have en løbende dialog med dig, Kopenhagen Fur, følge taksationskommissionerne og i det hele taget at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Er du ikke kunde hos os, og savner du et par nye øjne på dit erstatningskrav, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.

Minkrådgivning
Kennet Rønfeldt

Kennet Rønfeldt

Virksomhedsrådgiver
GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Har du brug for hjælp?

Søgningen gav intet resultat

Seneste nyt