Randers   30. jun. 2024

Revisor eller økonomikonsulent til Randers

Forestil dig en arbejdsdag, hvor hver talrække i et regnskab fortæller en historie og hvert økonomisk dokument bliver til et skattekort, der leder vejen til succes. Forestil dig en rådgiverrolle, hvor du ikke blot gennemgår tal, men går på opdagelse i dem og sammen med dine kunder skaber vækst, effektivitet og økonomisk magi. Bliv rådgiver i LandboNords ØkonomiRådgivning og oplev dette.

Ansøg

Revisor / økonomikonsulent til Randers

Forestil dig en arbejdsdag, hvor hver talrække i et regnskab fortæller en historie og hvert økonomisk dokument bliver til et skattekort, der leder vejen til succes. Vi leder efter en rådgiver / økonomikonsulent, der forstår kunsten at omdanne tal til fortællinger, som ikke blot gennemgår tal, men går på opdagelse i dem og sammen med sine kunder skaber vækst, effektivitet og økonomisk magi. 

Om LandboNord

Vi er en ambitiøs rådgivningsvirksomhed med 250 medarbejdere, der tilbyder et full line rådgivningskoncept og huser specialister inden for regnskab & skat, digitalisering, agriculture, ESG, jura, salg og køb af ejendomme og meget mere.

Vi fokuserer på at være med til at vise vejen mod en digital hverdag, og derfor har vi digitaliseret arbejdsgange og minimeret manuelt og gentagende arbejde. Resultatet: Du får mere tid til at rådgive dine kunder og specialisere dig i de områder, du brænder for. 

Om jobbet

Du træder ind i en stilling, hvor du får din egen kundeportefølje og mulighed for at operere i feltet mellem skatteregnskab og årsrapport, driftsøkonomisk rådgivning samt optimering af indtjening og forretningsudvikling. Med et hold af dygtige revisorassistenter og digitaliserede arbejdsgange, kan du bruge dine kompetencer indenfor netop dét, du finder mest givende som rådgiver. Dine opgaver kunne være:

Økonomisk rådgivning: Du dykker ned i dine kunders økonomiske historie og leverer professionel rådgivning indenfor bl.a. skat, finanseringsforhold, ejer- og generationsskifte, ejendomsavance eller andet - alt efter dine kompetencer og interesser.

Gennemgang af skatteregnskab og årsrapporter: Som en erfaren detektiv går du tæt på dine kunder for at afdække skjulte skatte, optimere regnskaber og sikre, at alle skatteforpligtelser overholdes. 

Forretningsudvikling: Du deltager i projekter og arbejder tværfagligt på at udvikle og styrke vores kunders forretninger gennem strategisk planlægning og vækstinitiativer.

Når du ikke er ude ved dine kunder, vil din primære arbejdsplads være på vores kontor i Randers, hvor du, i tæt samarbejde med dine kollegaer, samarbejder om at levere strategisk og handlingsorienteret rådgivning med udgangspunkt i kundens virksomhed. 

Vi søger en dig

  • Der har en revisions-, skatte- eller regnskabsmæssig baggrund og er fagligt godt klædt på med relevant erhvervserfaring
  • Der har en professionel kunde- og forretningsorienteret tilgang
  • Der trives med et udadvendt job, hvor du får energi af at være i tæt og hyppig kontakt med dine kunder

Til gengæld...

Får du en fleksibel og udfordrende stilling, hvor der er plads til store og små ambitioner, at videreuddanne sig eller dygtiggøre sig på samme niveau. Og der er plads til fritid og familie. Der vil være højsæson i foråret, hvor vi giver den en ekstra skalle, mens efteråret byder på masser af frihed og opladning. Vi hjælper dog hinanden og får det til at fungere for den enkelte.

Hvordan kommer du videre herfra?

Er du blevet nysgerrig på at høre mere, så kontakt gerne Vicedirektør, Andreas H. Brandt på tlf.: 40155800 eller rekrutteringspartner, Karoline K. Thomsen på tlf.: 21212677. Vi vurderer indkomne ansøgninger og afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe - send os din ansøgning snarest. Vi fjerner opslaget, når den rette kandidat er fundet.