karriere

LandboNords medarbejderløfte

Vi tør godt give vores medarbejdere et løfte!

6.3 Medarbejderløfte

Medarbejderløfte

Vores medarbejderløfte er ét af i alt fire løfter, som vi værner om. Medarbejderløftet fortæller dig, hvad du kan forvente af os som arbejdsgiver. Læs mere om vores andre løfter her.

'Vi investerer i udvikling og karriere for de medarbejdere, der kan og vil. Vi fremmer arbejdskultur med ordentlighed, god tone, holdånd og kunden i centrum'

ub

Uffe Bertelsen

Adm. direktør

Vores løfte betyder, at medarbejdernes trivsel i det daglige arbejde vigtigt for os, og at vi lægger vægt på et godt socialt samvær.

Vi arrangerer fx fredagsbar, spil-aften, knæk-cancer-arrangement, ølsmagning, sejltur og virksomhedsbesøg. Vi deltager i bl.a. DHL Stafet og tilbyder firmaturer med overnatning i enten Danmark eller udlandet.

Hos os får du forskellige goder ud over din løn, fx; sundhedsforsikring, mulighed for at deltage i forebyggelsesprogram, kritisk sygdom, tab af erhvervsevne og meget andet.

Vi tilbyder gode vilkår, hvis du skal på barsel – og senkarriere for dig, der gerne vil ned i arbejdstid, men fortsat gerne følge en karrierevej.

GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Vi vil gerne fortælle dig mere

Søgningen gav intet resultat

Seneste artikler