karriere

Start din karriere i LandboNord

Mulighed for at starte din karriere både som studerende og nyuddannede. I LandboNord kan du skabe din egen karrierevej. Vi skræddersyer dit forløb og din læring efter dine behov og dine interesser.

Læs mere her på siden om, hvordan vi kan være med til at kickstarte din karriere. 

6.2 Start din karriere i LandboNord og bliv en del af et stærkt fællesskab

Karrieremuligheder i LandboNord

Vi er en stor organisation, hvor karriere og uddannelsesmulighederne er mange, hvor det er dine ambitioner, der bestemmer hvor højt du vil nå. Vi sikrer de bedste rammer for din udvikling og hjælper dig med at indfri dine drømme. Uanset om målet er at blive revisor, økonomikonsulent, strategi- og virksomhedskonsulent eller videreuddanne dig inden for regnskab og skat med en cand.merc.aud eller HD.

Vi favner også mange andre specialistområder som et hus med 360 graders rådgivning. Derfor kan vi også tilbyde dig muligheder indenfor fagområder som bl.a. agriculture, ESG, digitalisering, jura, ejendom og meget mere.

Trainee i ØkonomiRådgivning

Revisortrainee

Som revisortrainee får du et 1 til 2-årigt uddannelsesforløb, der giver dig et stærkt fundament for din fremtidige karriere. Du kan se frem til at starte op sammen med andre trainees, hvor du allerede fra dag 1 kan forvente at indgå i det daglige arbejde med spændende revisionsopgaver og egne kunder, hvor du løbende får større udfordringer og ansvarsområder. Traineeforløbet er fuldtid og skræddersyes dine interesser og ambitioner, så vi sammen kan skabe din ønskede karrierevej. Traineeforløbet starter op hvert år til september. 

Hvad får du som trainee i LandboNord:

 • Et professionelt internt uddannelsesforløb med andre unge
 • Karrieresparring, udviklingsplan og mentorer, der sikrer den bedste start i dit nye job
 • Faglig og personlig udvikling med “on the job training”, hvor du arbejder med revisionsopgaver fra dag et
 • Et arbejdsmiljø, hvor den digitale udvikling er en naturlig del af din hverdag
 • Efterfølgende mulighed for fastansættelse i den rolle, der passer dig og dine ambitioner
 • Mulighed for HD og cand.merc.aud efter dit traineeforløb

Hvad kommer du med?

 • En bestået financial controller, finansbachelor, finansøkonom, HA, Agro Business Economist, cand.merc.aud eller lignende
 • Mod på at springe dig ud i nye opgaver og ansvar - og har du så flair for tal, så er den ved at være hjemme

uden hvi

Praktikant

Som praktikant kan du få et værdifuldt forspring i din karriere og supplere din uddannelse med praktisk erfaring indenfor dit uddannelsesområde som fx revision, økonomi, agriculture eller rådgivning i tre til seks mdr. afhængigt af din uddannelses praktikperiode.

Du får et spændende og lærerigt forløb, hvor du bliver en del af temaet og følger en praktikplan, der skal sikre, at du får en grundlæggende og virkelighedsnær indsigt i branchen. Du vil fra dag 1 af blive mødt med relevante og rigtige arbejdsopgaver, der er med til at give dig den bedste smagsprøve på din kommende karriere. Praktikperiodens start afhænger af din uddannelse, men vi søger pt praktikanter indenfor strategi & virksomhedsøkonomi til efteråret 2024 samt indenfor regnskab & revision til foråret 2025. 

Hvad får du som praktikant i LandboNord?

 • Tre til seks måneders veltilrettelagt og afprøvet praktikforløb
 • Praktisk erfaring fra en stor rådgivningsvirksomheder
 • Sparring og inspiration til projektopgave på dit studie
 • Mulighed for at ansættelse som studentermedhjælper, trainee eller anden fuldtidsansættelse

Hvad kommer du med?

 • Du er igang med en uddannelse som financial controller, finansøkonom, cand.merc., jordbrugsteknolog, biolog eller lignende

Studentermedhjælper

Vi tilbyder løbende studierelevant deltidsjob på 10-20 timer ugentligt for dig, som er i gang med at uddanne dig indenfor et af vores mange områder.

 

Det siger vores tidligere trainees...

"Som trainee i LandboNords ØkonomiRådgivning dygtiggør jeg mig indenfor bogføring, moms og udarbejdelse af regnskaber. Jeg er uddannet finansøkonom, faglært landmand og driftsleder. Med min baggrund kan jeg sætte mig ind i forholdene bag de rå regnskabstal og se evt. problemstillinger i et bredt perspektiv'

jmj

Jakob Møller Jacobsen

RevisorASSISTENT, TIDL. REVISORTRAINEE

"Som trainee i LandboNords ØkonomiRådgivning varetager jeg opgaver indenfor bogføring, momsopgørelser, udarbejdelse af regnskaber samt mange andre tilhørende kundeopgaver. Jeg har læst Erhvervsøkonomi HA og valgte LandboNord, da jeg interesserer mig for tal samt de udfordringer, der ligger bag at drive egen virksomhed. Arbejdet med regnskaber er en mulighed for at øge forståelsen af forskellige virksomheder og videreudvikle mine kompetencer"

 

Citat fra tidligere

RevisorTRAINEE

 

Interesseret i en uddannelsesstilling hos os?

GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Vi vil gerne fortælle dig mere

Karoline Kjærager Thomsen

Karoline Kjærager Thomsen

Rekrutteringspartner
Søgningen gav intet resultat

Seneste artikler