Brønderslev   30. jun. 2024

Økonomikonsulent til store landbrugs- og fødevarekunder

Bliv en økonomisk fortolkningsekspert med et job, der handler om mere end at analysere tal; dyk ned i dem for at skabe vækst, effektivitet og økonomisk succes sammen med dine kunder. Hos os handler det ikke bare om at forstå økonomien, men om at omsætte den til konkrete resultater og positive forandringer for virksomhederne, vi samarbejder med.

Ansøg

Økonomikonsulent
Rådgivning til store landbrugs- og produktionsvirksomheder

Forestil dig en arbejdsdag, hvor hver talrække i et regnskab fortæller en historie og hvert økonomisk dokument bliver til et skattekort, der leder vejen til succes. Vi leder efter en økonomikonsulent, der forstår kunsten at omdanne tal til fortællinger, som ikke blot gennemgår tal, men går på opdagelse i dem og sammen med dine kunder skaber vækst, effektivitet og økonomisk magi. 

Om LandboNord

Vi er en ambitiøs rådgivningsvirksomhed med 250 medarbejdere, der tilbyder et full line rådgivningskoncept og huser specialister inden for regnskab & skat, digitalisering, agriculture, ESG, jura, salg og køb af ejendomme og meget mere.

Vi fokuserer på at være med til at vise vejen mod en digital hverdag, og derfor har vi digitaliseret arbejdsgange og minimeret manuelt og gentagende arbejde. Resultatet: Du får mere tid til at rådgive dine kunder og specialisere dig i de områder, du brænder for. 

Om jobbet

Forestil dig nu, ar du er trådt ind i rollen, hvor din fornemmeste opgave er at hjælpe dine kunder med at navigere i komplekse økonomiske farvande og opnå økonomisk vækst og stabilitet. Du er en del af et team på 26 medarbejdere, der arbejder med LandboNords største kunder. Du har din egen kundeportefølje og muligheden for at udføre en bred vifte af opgaver, herunder:

Økonomisk rådgivning: Du dykker ned i dine kunders økonomiske historie og leverer professionel rådgivning indenfor bl.a. skat, finanseringsforhold, ejer- og generationsskifte, ejendomsavance eller andet - alt efter dine kompetencer og interesser.

Gennemgang af skatteregnskab og årsrapporter: Som en erfaren detektiv går du tæt på dine kunder for at afdække skjulte skatte, optimere regnskaber og sikre, at alle skatteforpligtelser overholdes. 

Udarbejdelse og opstilling af regnskaber: Du bliver nøglepersonen i processen med at udarbejde og opstille regnskaber, hvor du skaber klarhed og struktur i kundernes økonomiske data.

Forretningsudvikling: Du deltager i projekter og arbejder tværfagligt på at udvikle og styrke vores kunders forretninger gennem strategisk planlægning og vækstinitiativer.

Vi søger en dig med 

  • Solid erfaring som revisor eller økonomikonsulent. En HD-R, cand.merc.aud. eller lignende uddannelse er en fordel, men din erfaring med at udføre rådgivningsopgaver, gennemgang af regnskaber og årsrapporter samt opstilling af regnskaber, vægtes højere.
  • Faglige kompetencer inden for selskaber, regnskaber og skat.
  • Evnen til at arbejde tæt sammen med kunden og proaktivt håndtere deres økonomiske forhold.

Til gengæld...

Får du en fleksibel og udfordrende stilling, hvor der er plads til store og små ambitioner, at videreuddanne sig eller dygtiggøre sig på samme niveau. Og der er plads til fritid og familie. Der vil være højsæson i foråret, hvor vi giver den en ekstra skalle, mens efteråret byder på masser af frihed og opladning. Vi hjælper dog hinanden og får det til at fungere for den enkelte.

Hvordan kommer du videre herfra?

Er du blevet nysgerrig på at høre mere, så kontakt gerne rekrutteringspartner, Karoline K. Thomsen på tlf.: 21212677. Vi vurderer indkomne ansøgninger og afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe - send os din ansøgning snarest. Vi fjerner opslaget, når den rette kandidat er fundet.