Fjerritslev   01. jun. 2024

Bliv revisorassistent i LandboNord Fjerritslev

Du drejer ind på parkeringspladsen på Brøndumvej 12 i Fjerritslev, hvor du igen får en parkeringsplads helt oppe foran indgangen. Du når næsten ikke ind af skydedørene til kontoret før, du bliver mødt af kollegaer fra alle sider med en godmorgen-hilsen og godt humør. Du sætter gang i dagens spændende opgaver, hvor du nyder, at de kedelige manuelle arbejdsprocesser er blevet digitaliseret og har givet dig en robot som personlig assistent, som har taget over på de sene aftenvagter for dig.
Ansøg

Tag dit næste karriereskridt: bliv revisorassistent i LandboNord

Forestil dig situationen

Du drejer ind på parkeringspladsen på Brøndumvej 12 i Fjerritslev, hvor du endnu engang får en parkeringsplads helt oppe foran indgangen. Du når næsten ikke ind af skydedørene til kontoret før, du bliver mødt af kollegaer fra alle sider med en godmorgen-hilsen og godt humør. Du sætter gang i dagens spændende opgaver, hvor du nyder, at de kedelige manuelle arbejdsprocesser er blevet digitaliseret og har givet dig en robot som personlig assistent - der er plads til at prioritere den gode rådgivning og udvikling af dine kunders virksomhed.

Du er en del af en virksomhed, der er en af de førende indenfor digitalisering i deres branche - hvor der er plads til ambitioner, men der ikke gås på kompromis med dine nære relationer.

Kunne du se det for dig?

Hvis ja, så kan du nu blive revisorassistent på vores kontor i Fjerritslev, hvor du får 45 dygtige kollegaer og yderligere 200 på tværs af vores lokationer. Vi er en virksomhed med 360 graders rådgivning, der spænder bredt med områder såsom økonomi, digitalisering, agriculture og meget mere. Vores mål er ikke kun at levere rådgivning i verdensklasse, men også at skabe et inkluderende og stærkt fællesskab, hvor vores medarbejderes trivsel er en prioritet. 

Hvad bliver din kerneopgave?

Som revisorassistent er din berøringsflade stor, og du vil opleve, at der prioriteres og er plads til den tætte kundekontakt hele vejen rundt. Dine opgaver spænder over:

  1. Bogføring: Du vil være ansvarlig for dine egne kunders regnskaber i en digital kontekst og sikre nøjagtigheden af den finansielle data.
  2. Afstemning: Du sørger for at regnskaber og konti stemmer overens. Du vil udføre afstemninger for at identificere eventuelle ubalancer og korrigere dem.
  3. Udarbejde og opstille regnskaber: Du vil hjælpe med at opstille regnskaber og økonomiske rapporter for kunderne.
  4. Skatteopgørelser: Du vil hjælpe dine kunder med at beregne og indgive deres skatteopgørelser, hvor du anvender din forståelse for skattelovgivningen.
  5. Rådgivning: Du arbejder tæt sammen med økonomikonsulenterne om at give den bedste rådgivning inden for regnskab og skat.
  6. Digitalisering: Du deltager i processen med at hjælpe vores kunder med at omfavne en mere digital hverdag.

Fleksibilitet og karriereudvikling

I LandboNord er der plads til, hvor du er henne i dit liv. Der er plads til store og små ambitioner, at videreuddanne sig eller dygtiggøre sig på samme niveau. Og der er plads til fritid og familie. Du kan forvente:

  • Mulighed for videreuddannelse: Vi støtter og opmuntrer til videreuddannelse, så du kan udvikle dine færdigheder og specialisere dig i områder, der interesserer dig.
  • Stor fleksibilitet: Vi forstår vigtigheden af at skabe et balanceret arbejdsliv, der passer til dine behov. Der vil være højsæson i foråret, hvor vi giver den en ekstra skalle, mens efteråret byder på masser af frihed og opladning. Vi hjælper dog hinanden og får det til at fungere for den enkelte.
  • Karriereudvikling: Vi tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder, så du kan opfylde dine professionelle mål og udforske nye udfordringer.

Det afsluttende kapitel om dig

Vi forestiller os, at du har en regnskabsmæssig uddannelse kombineret med praktisk erfaring indenfor revision. Du skal gerne have arbejdet med regnskaber, men om du har 2 års erfaring eller 10 års erfaring er ikke afgørende. Vi er mere nysgerrige på dig som person.

Fortsættelse følger...

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt gerne afdelingsleder Kenneth Rieks Jakobsen på 96241841 eller rekrutteringspartner Karoline K. Thomsen på 21212677. Vi er klar til at tage imod dig, så derfor lader vi ordet gå videre til dig – Send os endelig dit CV og ansøgning. 
Vi forventer at indkalde til samtaler løbende og kan byde mere end én velkommen. Opslaget kan derfor blive forlænget og vil blive nedtaget, når vores nye kollega/kollegaer er fundet.