Brønderslev   01. aug. 2024

Rådgivning af større kunder - Work life balance - fagligt miljø

Statsautoriseret revisor

Har du en solid værktøjskasse inden for regnskab og skat, og vil du være en værdiskabende sparringspartner for en række højt profilerede kunder? Som statsautoriseret revisor i LandboNord kommer du til at indtage en fremtrædende nøglerolle i en velrenommeret virksomhed, hvor du får muligheden for at gøre en betydelig forskel for kundekredsen og dine kollegaer.

Ansøg

Statsautoriseret revisor

Er du en erfaren statsautoriseret revisor, og ønsker du at spille en væsentlig rolle som værdiskabende sparringspartner for vores højt profilerede kunder? Hos LandboNord er du ikke bare en del af holdet - du indtager en fremtrædende nøglerolle i vores veletablerede virksomhed.

Som statsautoriseret revisor får du

En vigtig funktion i afdelingens daglige drift samt i det interne samarbejde, som skaber grundlaget for en velfunderet og helhedsorienteret rådgivning. Du bliver desuden en del af en organisation med alle fagområder repræsenteret og en kultur, hvor vidensdeling, faglig tyngde og professionalisme er grundstenene. Her vil du opleve en arbejdsgang med en bred berøringsflade og alsidige arbejdsopgaver samt et stærkt kollegialt sammenhold. Du vil ligeledes indtræde i en rolle med gode udviklingsmuligheder i et miljø med stort fokus på work/life balance.

Du bliver en central del af et dynamisk og fagligt kompetent team

Her bliver du med reference til virksomhedens chefrådgiver ansvarlig for den regnskabs- og skattemæssige rådgivning af din egen kundeportefølje. Du får således til opgave at rådgive de større kunder med basis i årsregnskabsloven samt skatte- og selskabslovgivningen:

  • I forbindelse hermed udarbejder og tilretter du skatteregnskaber og selvangivelser, ligesom du varetager skatterådgivning (herunder særligt rådgivning om virksomhedsskatteordningen).
  • I forlængelse heraf forestår du skatterådgivning inden for selskabs- og aktionærbeskatning samt rådgivning om ejer- og generationsskifte, ligesom du rådgiver om selskabsformer og selskabsdannelse.
Derudover tager du del i og bidrager til det tværfaglige samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger omkring udviklingen af kundens forretning, mens du ligeledes bliver ansvarlig for egne kundeteams.

For at komme i betragtning til stillingen

Har du en regnskabsmæssig uddannelsesbaggrund som statsautoriseret revisor, og du har flere års erhvervserfaring fra revisionsbranchen eller økonomirådgivningsområdet. Derudover forventes det, at du har erfaring med at rådgive og pleje egen kundeportefølje, herunder service af ejerledede virksomheder organiseret i personligt regi eller selskabsform. Du behersker disciplinerne regnskab, skat og årsrapportering, og har fremragende kommunikationsfærdigheder på højt niveau i både skrift og tale på dansk.

På det personlige plan er du karakteriseret af en stor ansvarsbevidsthed samt et struktureret mindset, og du motiveres af at opbygge gode og tætte relationer til dine kunder og kollegaer. Du:

  • Er udadvendt, tillidsvækkende og samarbejdsorienteret
  • Har en god forretningsforståelse og et veludviklet servicegen.
  • Sætter en ære i at yde kompetent og værdiskabende rådgivning, hvilket gør dig til en empatisk og lyttende samarbejdspartner. 
  • Er selvkørende, kvalitetsbevidst og analytisk.

Er du vores nye statsautoriserede revisor?

Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til vicedirektør, Andreas H. Brandt på tlf.: 40 15 58 00.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende og fjerner opslaget, når den rette kandidat er fundet.