Landbrugskonference

Et ekstraordinært 2022 med stor spredning i resultaterne

Landsdækkende regnskabsanalyse: Analysearbejdet på de godt 250 landbrugsregnskaber er nu gået i gang. I LandboNord er det forventningen, at vi vil se en stor spredning i resultaterne oven på et ekstraordinært 2022, hvor markederne har været ramt af store udsving.

Den landsdækkende regnskabsanalyse fra de fire rådgivningsvirksomheder inden for dansk landbrug: VKST, KHL, LandboSyd og LandboNord, er nu godt i gang. Data fra de godt 250 landbrugsregnskaber tegner et klart billede af dansk landbrug anno 2022, og giver et solidt grundlag for prognosen for 2023.

- Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at se nogle flotte resultater for mælkeproducenterne, blandt andet takket været en god mælkepris. Både for mælkeproducenterne og griseproducenterne vil der fortsat være en stor spredning. For begge produktionsgrene har det være dyrt at købe foder. Omvendt har de høje foderpriser uden tvivl sat deres positive præg hos planteavlerne, siger afdelingsleder i Strategi | Virksomhedsøkonomi, Allan Madsen.

Den 7. februar 2023 vil der være mulighed for at dykke længere ned i den færdige regnskabsanalyse til LandboNords Landbrugskonference 2023. Her er årsmøderne for Økonomi, Kvæg og Gris samlet til ét møde. På Landbrugskonferencen får danske landmænd råd til fremtiden og der sættes fokus på højaktuelle emner som klima & energi, og ikke mindst hvordan den politiske situation i både ind- og udland påvirker dansk landbrug lige nu.

Tilmeld dig

STRATEGI | VIRKSOMHEDSØKONOMI
Allan Madsen

Allan Madsen

Afdelingsleder, Strategi | Virksomhedsøkonomi

ama@landbonord.dk