Kvæg

Stor interesse for bedriftsbesøg

Det går hurtigt med tilmeldingerne til tirsdagens bedriftsbesøg hos mælkeproducent Ole Larsen ved Gøttrup nær Fjerritslev. Her har LandboNord tilrettelagt et program med aktuelle emner som automatisk fodring, klimahandlingsplan, reduceret jordbehandling, energi og dyrevelfærd.

Det bliver i nybyggede rammer, som LandboNord afholder bedriftsbesøg tirsdag den 25. oktober – kl. 10 – 13. Hos mælkeproducent Ole Larsen vil deltagerne blive vist rundt i staldanlægget fra 2021 med Lely Vector automatisk foderstyring samt 6 nyinstallerede LELY robotter.

Med nybygningen har vi fordoblet antallet af køer fra 200 – 400, og de nye rammer har givet os nye mulighed for at sikre et fremtidigt landbrug med fokus på mere dyrevelfærd, bedre rammer for de ansatte og et forbedret fokus på bundlinjen, siger Ole Larsen.

Trækplaster for mange interesserede

På besøget vil LandboNords rådgivere fortælle mere om aktuelle emner som automatisk fodring, klimahandlingsplan, reduceret jordbehandling, energi og dyrevelfærd.

Der er helt sikkert noget at komme efter. Vi kan allerede nu se på tilmeldingerne, at vores program for dagen kombineret med de topmoderne rammer, er et trækplaster for mange interesserede. Derfor glæder vi os til at byde velkommen til et fagligt besøg, siger fagchef i LandboNords KvægRådgivning, Betina Amdisen Røjen.

Arrangementet er gratis, men det kræver tilmelding - tilmeld dig via linket her.

KVÆGRÅDGIVNING
Betina Amdisen Røjen

Betina Amdisen Røjen

Fagchef Kvæg

ber@landbonord.dk