Natur

LandboNord afholdt bedriftsbesøg på Gl. Neist

Tirsdag afholdt LandboNord bedriftsbesøg på Gl. Neist i Tylstrup hos griseproducent Klaus Dam med faglige indspark fra rådgivere og inspiration fra et moderne landbrug.

 

Der var heldigvis flere steder på ejendommen Gl. Neist ved Tylstrup, hvor deltagerne kunne søge ly for regnen, mens de hørte på indlæg om emner som lavbundsjord, management i stalden, ESG, gårdråd og det gode samarbejde med naboen. Griseproducent Klaus Dam delte ud af sine erfaringer, og LandboNords rådgivere gav inspiration til, hvordan man kan føre sine ideer ud i livet.

- Det er altid en fornøjelse at komme ud og stille skarpt på en række aktuelle emner, hvor vi kan se, hvordan det gør en forskel på en bedrift som Gl. Neist. Det er inspirerende at høre Klaus fortælle om de erfaringer, han har gjort sig, blandt andet i arbejdet med ESG, som hjælper ham med at få sat mange ledelsesmæssige beslutninger i system, siger chefkonsulent Søren Greve Olesen.

Endnu et bedriftsbesøg

Forberedelserne til endnu et bedriftsbesøg er allerede godt i gang. Her er det den 25. oktober hos mælkeproducent Ole Larsen i Gøttrup ved Fjerritslev. Her kan deltagerne opleve et nybygget staldanlæg med automatisk foderstyring og malkerobotter. Også her vil der være en række faglige indlæg samt Oles egne erfaringer. Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

Klaus Dam Bedriftsbesøg

Naturtiltag Bedriftsbesøg

Jacob Møller Bedriftsbesøg

Søren Greve Olesen Bedriftsbesøg

 

PLANTERÅDGIVNING
Jacob Møller

Jacob Møller

Planteavlskonsulent

jam@landbonord.dk