Landbrugskonference

Få de nyeste prognoser og analyser til Landbrugskonference 2024

Hvordan er året gået, og hvilke forventninger har vi til det nye? Bliv klogere på din egen virksomhed og de strategiske beslutninger, du skal tage i løbet af 2024.

2024 var ikke mange timer gammel før rådgivere her i LandboNord, samt rådgiverne fra Spiras og Vkst, gik i gang med et omfattende analysearbejde til det, der bliver en af branchens største analyser baseret på landbrugsregnskaber i hele Danmark. Resultaterne af analysen vil blandt andet blive præsenteret den 6. februar til Landbrugskonference 2024 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå.

Andreas Brandt Landbrugskonference 2023

Vicedirektør i LandboNord, Andreas H. Brandt.

- Vores regnskabsanalyser er ikke blot et værktøj, men en nødvendighed for den moderne landmands fremadrettede planlægning og drift. Når vi kombinerer data fra regnskaberne, frembringer vi et robust fundament af viden, der spænder over kvæg-, plante- og griseproduktion. I en verden hvor landbruget konstant ændrer sig, er det afgørende for vores kunder at anvende denne indsigt aktivt for at forblive konkurrencedygtige og succesfulde, siger vicedirektør i LandboNord, Andreas H. Brandt.

Inspiration til at forbedre sine resultater

Konferencen består som altid af en fælles del samt individuelle oplæg tilpasset den enkelte produktionsgren. Tanken er, at den enkelte virksomhedsejer får inspiration til at forbedre sine resultater ved at overveje forskellige indsatser. Det handler blandt andet om at holde fokus på de områder, man selv kan gøre noget ved. I skrivende stund er forberedelserne i fuld gang, men Andreas H. Brandt tør godt komme med foreløbige forventninger til regnskabsanalysen 2024.

- Renterne er steget kraftigt i 2023 – dét kombineret med vigende afregningspriser samt en planteavl, der har været udfordret af svære vejrmæssige vilkår, vil få markant indvirkning på mange landbrugsregnskaber i 2023. Heldigvis arbejder landmanden konstant med at effektivisere driften i mark og stald, hvilket også får betydning for årets resultater. Vi kan med regnskabsanalysen spotte de indsatser, der i 2024 kan være med til at løfte indtjeningen, og glæder os til at dele den viden med kunderne, siger Andreas H. Brandt.

Book din plads og se programmet til LandboNords Landbrugskonference 2024

Opdateret januar 2024

ØKONOMIRÅDGIVNING
Andreas H. Brandt

Andreas H. Brandt

Vicedirektør

ahb@landbonord.dk