portræt af rådgiver

Mød Lars Winther

Her kan du læse mere om griserådgiver Lars Winther

2.7.3.3 Grisestalden (E-kontrol dokumenterer produktionsomfang og effektivitet)

Lars Winther er en erfaren griserådgiver med en stærk baggrund inden for landbrug. Han blev faglært landmand fra Kalø Landbrugsskole i 1990 og har været involveret i griseproduktionen siden 1982. Lars er ansat som griserådgiver i LandboNord siden 2007 og har en bred vifte af ekspertiseområder.

Lars' rådgivningsfokus omfatter optimering af sohold, staldoptimering, pattegriseoverlevelse, reduktion af sodødelighed, arbejdsplanlægning, introplaner til nye medarbejdere, samarbejde, afløsning i stalden samt hans rolle som tovholder på erfagrupper. Han deltager også i en ekspertgruppe for farestaldsrådgivere i UVS/SEGES, hvilket vidner om hans engagement og viden inden for området.

Lars kan trække på sin omfattende praktiske erfaring, da han har arbejdet som driftsleder i hele 17 år og været involveret i grisebranchen siden 1982. Denne praktiske erfaring er en værdifuld ressource, som han kan anvende i sin rådgivning.

Hans interesse ligger i at arbejde med optimering og forbedring af arbejdsprocesser i produktionen. Lars har valgt at blive griserådgiver, fordi han har en naturlig evne til at tage sig af både dyr og mennesker. Han trives med at hjælpe landmænd med at forbedre deres rutiner og finde muligheder for optimering. Han har også gode kommunikationsevner og er dygtig til at interagere med medarbejdere.

Kunderne roser Lars for hans evne til at analysere rutiner og identificere områder, hvor der kan gøres forbedringer. Han er dygtig til at kommunikere med medarbejdere og formår at opretholde gode relationer. Lars er kendt for at være udadvendt, glad og dygtig til at opbygge og vedligeholde relationer.

Gris
Lars Winther

Lars Winther

Griserådgiver
GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Seneste artikler