DEN DIGITALE VIRKSOMHED

Alt support over telefon og fjernstyring af din PC

2.4.2.2 Vi har gode priser på IT-udstyr

Fjernsupport

LandboNords IT Rådgivning tilbyder både rådgivning hos dig, men også på distancen. Så står du med at akut IT-problem har vi næsten altid mulighed for at logge på din computer via Teamviewer eller ISL Online, hvor vi får adgang til din PC. Derigennem kan vi ofte løse problemet med det samme, så du og dine medarbejdere kan komme hurtigt videre med jeres arbejde.

 

TeamViewer-Knap islonline-knap Apple-Knap
 

Fjernsupport - fast installation

Nedenstående link benyttes når vi efter aftale installerer en permanent/fast udgave af Teamviewer på din pc. En fast installation betyder, at vi efter aftale med dig, kan fjenstyre Pc'en uden du er til stede.

Teamviewer LandboNord - Host

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Din personlige IT-afdeling

Søgningen gav intet resultat

Seneste nyt

God naturpleje kræver solid rådgivning

God naturpleje kræver solid rådgivning

Detaljerne skal være på plads, når der skal søges tilskud til naturpleje. Derfor spiller det en rolle, om man får den rigtige rådgivning. S...

Multistier giver fleksibilitet

Multistier giver fleksibilitet

Ved etablering af større sygestier kan lidt kreativitet være med til at give nogle flere muligheder i den daglige drift.

Deltidslandmænd har en fordel

Deltidslandmænd har en fordel

Tidlig Pension: Mulighederne for at få Tidlig Pension er bedre, hvis du har haft en stabil indtægt ved siden af dit landbrug som deltidslan...