Den digitale virksomhed

Skift fra NemID til MitID

Skiftet fra NemID til MitID er i fuld gang, da alle med NemID i løbet af 2021 og 2022 skal have MitID.

MitID kan bruges til alt, som du tidligere har brugt NemID til - fx netbank eller borger.dk.

2.4.2.1 Den digitale virksomhed - Skift fra NemID til MitID

MitID skaber travlhed

I øjeblikket er der et massivt pres på kommunernes borgerservice i forbindelse med overgangen til MitID. Flere landmænd har valgt at kontakte LandboNords IT Rådgivning, så overgangen bliver så nem som mulig.

Skiftet fra NemID til MitID er i fuld gang. Alle med NemID skal i løbet af 2022 have MitID. MitID kan bruges til alt, som du tidligere har brugt NemID til - fx netbank eller borger.dk. I LandboNord er IT-konsulent Finn W. Wammen blevet kontaktet af flere landmænd, som ønsker personlig assistance.

"Flere pengeinstitutter har meldt ud, at det er ved at være sidste chance for at skifte til MitID, og det kan sætte selv den bedste under pres, hvis man ikke lige har styr på de tekniske detaljer i forbindelse med skiftet. Bliver man pludselig afskåret fra at kunne betale sine leverandører, kan der hurtigt opstå problemer'

Finn Winther Wammen

it-rådgivningen

En nem overgang til MitID

I øjeblikket melder kommunernes borgerservice om ekstraordinær travlhed, så nogle steder kan man risikere en ekstraordinær lang ventetid, hvis man tager forbi borgerservice. Flere landmænd har i stedet valgt at investere i et besøg af Finn W. Wammen, så overgangen bliver som nem som mulig. I forbindelse med besøget bliver der typisk også mulighed for en dialog om sit nuværende IT-setup.

'Der sker rigtig meget på det digitale område i øjeblikket. Både når det gælder muligheder i form af bedre udnyttelse af data, men selvfølgelig også trusler udefra i form af hackerangreb. Der er forskellige behov, og vi er sat i verden for at hjælpe med en uafhængig rådgivning, der finder den løsning, der passer bedst til den enkelte kunde'

Finn Winther Wammen

it-rådgivningen

Din personlige IT-afdeling

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning for dig. Det kan være, at du har udfordringer med at gøre det selv eller er i tvivl om dit IT udstyr/mobil kan bruges. 

Din personlige IT-afdeling
Finn Winther Wammen

Finn Winther Wammen

IT-konsulent
GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Seneste artikler