FAMILIE

Ugift eller samlevende

Har I sørget for at sikre hinanden?

2.6.1.5 Familie (Ugift eller samlevende)

Ugift eller samlevende

Der er også et liv efter døden, i hvert fald hvis du tænker på dem, der skal arve dig. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig og din partner inden det er for sent.

Rigtig mange tror fejlagtigt, at de kender arvereglerne. Det kan eksempelvis være parret, der har boet sammen i to år, og måske fået børn (uden at være gift), så tror de, at de automatisk arver hinanden – men nej det er ikke rigtigt - det gør man kun, hvis man har fået oprettet testamente til fordel for hinanden.

I Norden Advokatfirma hjælper vi dig med at få oprettet et testamente mellem dig og din samlever, så I er sikret arv efter hinanden. Der kan også være rigtig mange andre gode grunde til at oprette et samlevertestamente – måske skal arven være særeje, og måske skal der tilføjes et børnetestamente, hvor I peger på hvem, der skal have forældremyndigheden over jeres børn, hvis der skulle ske noget med jer og meget mere.

GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Kontakt vores team

Christa Serritslev Larsen

Christa Serritslev Larsen

Advokatfuldmægtig
Christina Uggerby

Christina Uggerby

Advokat (L)
Katrine Rytter Villadsen

Katrine Rytter Villadsen

Advokat
Søgningen gav intet resultat

Seneste nyt