MARK & NATUR

Økologisk Investeringsstøtte

Ordningen økologisk investeringsstøtte åbner for sidste gang sidst på efteråret 2022 og lukker i starten af 2023.

2.8.14.3 Økologisk jordbrug - Økologisk investeringsstøtte

Økologi og tilskud 2023

Ordningen økologisk investeringsstøtte åbner for sidste gang i udgangen af efteråret i 2022 og lukker i starten af 2023. Puljen er på 140 mio. kr., fordi den er lagt sammen af to puljer på hver 70 mio. for både 2022 og 2023.

Økologiske landbrugere, der har ansøgt om økologisk autorisation, kan søge om tilskud til nye teknologier til at forbedre produktiviteten ved fx mindsket arbejdstid, øge udbyttet på marken eller forbedre udnyttelsen af ressourcer.

Læs mere hos Landbrugsstyrelsen her.
 

Ansøgningsrunde i 2021 afventes fortsat 

I foråret 2021 kørte der en ansøgningsrunde om Økologisk Investeringsstøtte. Runden lukkede d. 4. juni 2021, og vi havde derefter en forventning om at få svar i løbet af august.

I mellemtiden har Rigsrevisionen givet Landbrugsstyrelsen en påtale vedrørende deres kontrol af, om ansøgere fik uretmæssigt meget i tilskud ved at opdele deres virksomheder. Og de er nu ved omhyggeligt at gennemgå de bagvedliggende ejerforhold i ansøgningerne om Økologisk Investeringsstøtte. 

Få hjælp til at søge tilskud

LandboNord har mange års erfaring indenfor økologisk drift og hjulpet landbrugere i flere år med at få tilskud til økologisk landbrug. Kontakt vores miljøkonsulent nedenfor og få hjælp til at søge tilskud til din økologiske bedrift. 

Økologi
Karoline Holst

Karoline Holst

Miljøkonsulent
GRATIS PDF GUIDE

Curabitur quis rhoncus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel nisi scelerisque, faucibus turpis eget.

newsletter-form

Få tilsendt 10 gode råde om lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper neque enim rhoncus vestibulum at maecenas. Ut sociis dignissim.

Kontakt vores miljøkonsulent 

Søgningen gav intet resultat

Seneste nyt