Randers   30. jun. 2024

Bliv revisor eller revisorassistent i Randers

Du ankommer til Niels Brocks Gade og går gennem det rustikke kontor, hvor du bliver mødt af et muntert 'godmorgen' og smilende kollegaer, der sætter tonen for en dag fyldt med spændende udfordringer. Dine opgaver strømlines af digitale processer og en robot som personlig assistent, der frigør tid til det, der virkelig betyder noget: at levere den gode rådgivning og være med til at føre kundernes ambitioner ud i livet.
Ansøg

Revisor eller revisorassistent til Randers

Design uden navn (4)-1

Forestil dig situationen

Du ankommer til Niels Brocks Gade og går gennem det rustikke  kontor, hvor du bliver mødt af et muntert 'godmorgen' og smilende kollegaer, der sætter tonen for en dag fyldt med spændende udfordringer. Hos os er hverdagen ikke kun om arbejde - det er om at forme fremtiden.

Dine opgaver strømlines af digitale processer og en robot som personlig assistent, der frigør tid til det, der virkelig betyder noget: at levere den gode rådgivning og være med til at føre kundernes ambitioner ud i livet. Du oplever, at der er plads til både hyggelige formiddags- og frokostpauser med kollegaerne, fordi vi ved, at det bedste arbejde sker i en atmosfære af samarbejde og trivsel.

Når solen begynder at dale, og dagen går på hæld, kan du roligt forlade kontoret. Din robotassistent er klar til at påtage sig de rutineprægede opgaver, så du kan nyde tid med familien eller vennerne uden bekymring. 

Kunne du se det for dig? 

For så kan du nu blive en del af en ambitiøs rådgivningsvirksomhed med 250 medarbejdere, der er en af de førende indenfor digitalisering i branchen. Vi tilbyder et full line rådgivningskoncept og huser specialister inden for regnskab & skat, digitalisering, agriculture, ESG, jura, salg og køb af ejendomme og meget mere.

Vi er en virksomhed, hvor der er plads til store og små ambitioner, at videreuddanne sig eller dygtiggøre sig på samme niveau. Og der er plads til fritid og familie. Selvom vi selvfølgelig har travle perioder med et sæsonbestemt arbejde, så er vi optaget af, at der skal være en god balance og mulighed for at forme og præge din egen hverdag.

Lad os uddybe kerneopgaven

Du bliver en del af LandboNords store ØkonomiRådgivning med 130 kollegaer fordelt på forskellige afdelinger og teams. Specifikt kan du se frem til at blive en del af vores kontor i Randers, som rummer fem faste medarbejdere, der arbejder med kunder inden for landbrugs- og fødevarebranchen. Du får en stor berøringsflade med egen kundeportefølje og opgaver, der spænder bredt indenfor:

  • Datafangst / controlling
  • Udarbejdelse og opstilling af regnskaber
  • Moms og skatteopgørelser
  • Rådgivning inden for regnskab og skat samt digitalisering

Tæt kundekontakt og rådgivning gør sig gældende uanset opgaverne. Du arbejder sammen med vores økonomikonsulenter om at give den bedste rådgivning inden for regnskab og skat med mulighed for at specialisere dig i et eller flere rådgivningsområder. 

Det afsluttende kapitel om dig

Vi forestiller os, du kommer med en regnskabsmæssig uddannelse, men om det er HD, CMA, kontor med speciale i revision eller et traineeforløb gennem et revisionshus er ikke afgørende. Du har kombineret din uddannelse med praktisk erfaring indenfor regnskab og skat, og du har derfor kompetencerne til at arbejde med hele regnskabsprocessen til og med udarbejdelsen af selve regnskabet. 

Fortsættelse følger...

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt gerne rekrutteringspartner Karoline K. Thomsen på 21212677. Vi er klar til at tage imod dig og indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende os din ansøgning og CV snarest. Opslaget vil blive fjernet når, vi har fundet vores nye kollega.